reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzięki Susanka screena zrobiłam. Zobaczę jutro co już z tej listy mam ;)

Dobra idę się myć, bo mąż się już wkurza :)

Dobranoc [emoji8]

reklama
Endometrioze mialam tylko w torbieli. Ufam temu lekarzowi, wiec chodze na histero i laparo jak kaze, zreszta nie mialam wyjscia bo mialam torbiel, polipa. Jak wtedy pogrzebali to odrazu zaszlam. Teraz sie cos spitolic musialo.
Teraz z laparo bede miala tez histero.
Strawbelka ja myślę że przepchają .Może poczekaj z tym invf.

Dzięki Susanka screena zrobiłam. Zobaczę jutro co już z tej listy mam ;)

Dobra idę się myć, bo mąż się już wkurza :)

Dobranoc [emoji8]
Chyba najważniejsze z tego to :

CBA-Cytokiny
APA-przeciwciała przeciwłożysku
LCT-Test limfocytotoksyczny

Bo na tej podstawie daje encorton albo szczepi albo co tam jeszcze .
Na reszte to wiadomo że clexan albo i formy metylowane .

A ja byłam dziś na usg kontrolnym jak miewa się moje endometrium (bo z jego przyrostem w ostatnich monitorowanych cyklach mam problem) i w 17dc mam 6mm więc bez szaleństw i zbytniej brawury, zwłaszcza że wg apki "Mój Kalendarzyk" owu za 2 dni...
Ale moja Pani Gin poprawiła mi humor mówiąc, że pięknie kobieco wyglądam :D siedzi mi to cały czas w głowie i poprawiła mi tym komplementem humor, bo po 10mg Encortonu czuję się jak słoń [emoji85]
Póżno masz owu strasznie .

A cba i lct robiłaś?
W sumie jak w ciąże zachodzisz to nie ma znaczenia że zbuki .hehe

Właśnie przy ANA czytałam że komórki są słabszej jakości, więc chyba jednak zbuki ;)

CBA i LCT nie robiłam, bo w moim mieście patrzą na mnie jak na debila jak pytam o takie nazwy badań. Nikt o nich nie słyszał, nikt o nich nie wie...wygląda na to, że tylko ja i Enya mamy problem z poronieniami w tym mieście...

Strawbelka ja chyba bym też spróbowała z tą drozmoscia. Z invitro jeszcze zdążysz. ..
Susana czuję sie ok. Rano póki co to czysto. Oprócz epizodu wieczornego z czerwoną krwią to cisza...

Ostatnia edycja:
reklama
Martha u ciebie dopiero gdzies 5tydzie masz prawda ?jestes chyba tak samo z poronieniami jak ja martha i masz core niewiele strasza podwojnie ci kibicuje ! Powtarzasz bete kiedy ?

Do góry