reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Tęczowa, ja brałam obia leki. Colostrum właczyłam dwa cykle przed zajściem i bralam do końca 1 trym. Chyba pomogło :) zakupy suplementów robiłam na iherb.com i colostrum i metylowe B12, B6 i metylowy kwas. Jesli jestes w miare obrotna to bez problemu zamowisz bo to jest zza oceanu. Jakbyś była chetna to przesle konkrekte linki, lub która kolwiek z was zechce. Przeliczane jest wprawdzie z $ ale i tak taniej niż na naszy Pl allegro :)
dwa cykle wcześniej ...tak kazał Ci lekarz ? bo ja mam mieć miesiaczkę w tę sobotę i od nowego cyklu się starać...ale jak tak to poczekam jeszcze jeden

A ja sobie uswiadomilam ze dopiero w maju wracam do gry:(
No ale coz, widac tak musi byc.
Chyba na silownie sie zapisze i troche zadbam o siebie, bo strasznie sie zapuscilam.
strawbelka mam dla ciebie propozycje:) ja tez w maju to moze szczepionki zaczne hhehe ale ja tez nie mam zkim na silownie chodzic jakbys miala ochote do katowic isc na silownie ? zwlaszcza z rana ) ja mam ponad 40 km do kato ale dwa razy w tygodniu moglabym dojezdzac jakbym miala z kim chodzic wiec jakbys sie zdecydowala to bylabym chetna:) ale musze czekac na koniec krwawienia i usg zebym sobie zrostow nie porobila:)

Teczowa, ja zaczelam brac colostrum w sierpniu, a w pazdzierniku zaczelismy sie starac. Ddo dzis w ciazy nie jestem, ale biore, bo to bezpieczny srodek. Na encortonie jestem z kolei od pazdziernika.

strawbelka mam dla ciebie propozycje:) ja tez w maju to moze szczepionki zaczne hhehe ale ja tez nie mam zkim na silownie chodzic jakbys miala ochote do katowic isc na silownie ? zwlaszcza z rana ) ja mam ponad 40 km do kato ale dwa razy w tygodniu moglabym dojezdzac jakbym miala z kim chodzic wiec jakbys sie zdecydowala to bylabym chetna:) ale musze czekac na koniec krwawienia i usg zebym sobie zrostow nie porobila:)
Fondie Ty chyba za duzo tej coli pijesz...wiesz gdzie ja mieszkam? Kuzwa jakbym komus powiedziala ze jezdze na silownie do Katowic to chyba by padl ze smiechu...

reklama
Do góry