Barbina Malina to mamy podobne poziomy D3, na razie biorę zwykłą witaminę z apteki (kilka sztuk dziennie), ale w przyszłym tygodniu mam maraton wizyt lekarskich i zamierzam od każdego chcieć receptę na witaminę D3 i kwas foliowy. Lekarka tłumaczyła mi kiedyś, że poziom witaminy we krwi podniosę sobie dość szybko, ale ważne jest żeby tkanki się nasyciły, to może w naszej sytuacji póki co warto brać…
Właśnie myślałam o tej cytomegalii też żeby zrobić bo ma się jakoś do tego wirusa EBV, który jest u mnie chyba dodatni. Immunolog kazała mi to zrobić, bo już prawie 2 miesiące od zabiegu, a ja wciąż mam temperaturę powyżej 37st. C, do tego wiecznie zmęczona, w ciąży ciągle pobolewało mnie gardło i to podobno objawy tego wirusa, ale jakoś jej nie dowierzałam. Zastanawiam się czy mógł być przyczyną poronienia. W przyszłym tygodniu pewnie zbiorę resztę wyników dla tej immunolog, to za 2 tygodnie będę wiedziała więcej po wizycie.
Enya oby dziewczyny miały rację, że to implantacja! Akurat mija rok jak otworzyłaś ten wątek, należało by Ci się!