reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Zula♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ leżeć pachniec jesc leki nospe i wiezyc w te blizniaki!!!!!!!! Mega mega kciuki za te twoje kreski pierwszy raz widzisz z ztego co kojaze??musi byc dobrze!!!
Alokin teraz ty musi byc dobrze♡♡♡♡♡♡
Enya kobito zadzwon powiedz czy respektuja jesli nie podziekuj przepros i idz w spokoju tam gzdie masz skierowanie. NIE mozesz wiecznie bo mi glupio życie to nic takiego normalna sprawa.

reklama
ZULA ALALALAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pomodlę się, tak się cieszę, błagam dbaj o siebie, jej wyściskałabym Cię teraz:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Zula - ja Cię nie mogę. Wiedziałam, wiedziałam tak czułam pod skórą, chyba po tym Twoim spokoju, żeś Ty w stanie błogosławionym. Piękna betka (może bliźniacza). Pomodlę, pomodlę kochana i po czaruję.
Enya - nie martw się rozpoznaniem. Moim koleżankom gin w 22 tc wszystkim wpisywał : wada serduszka. Dzięki temu badania miały za free. Nie doszukuj się podtekstów bo jest wszystko dobrze.
Misiejku - nie zamartwaij się . Jal dziewczynki piszą to okazuje się, że każda miała plamienia a ciąże sie super rozwijają.

Co do mojej rozmowy : całkiem ok, jestem z siebie zadowolona. Minus taki w ogłoszeniu nie napisali pełnego zakresu obowiązków i okazało się że to praca prawie taka sama jaką mam od 10. lat. W tej sytuacji chyba wolę zostać w swojej... i jak zadzwonią chyba odmówię. Nie ukrywam, że się rozczarowałam.

Zula GRATULACJE!!!!!
To mega wysoka beta - na bliźniaki!!!!
Mnie niestety nie boli brzuch na dola jak na @ tylko mocno kłują jajniki - gdyby bolał jak na @ w tym dniu to byłabym heppy a tak jestem w d...

Alokin mnie jajniki nawalaly jakbym owulacje miala a tu ciąża w zyciu bym sie nie spodziewała. Wiec ja dalej twierdze ze 3 bedzie szczesliwa jeszcze w tym miesiącu

Rany Dziewczyny co za wspaniałe wiadomości i Zula i Miesiejek i Enya Kaira Aditka Karola ale lista :) chyba nie ominęła nikogo :) suuuuupeeeerrr :* może w końcu odwórciła się zła karta i słoneczko zaświeci dla nas wszystkich :* Mi się udało znaleść pracę także wpadłam w wir, a że głupia jestem taka ambitna to nie mam czasu na nic (muszę się zmienić i zacząć olewać, nawet na czytanie Was nie mam czasu, co mnie smuci.....
Jja do tej pory zrobiłam wszystkie badania immunologiczne, z których nic nie wyszło, tzn. wszystko ujemne lub w normie. Tylko witamina D3 ok 19, czyli w zakresie niewystarczającymi i białko s 59,96, a norma jest między 60 a 150 więc chyba też niskie. Za tydzień jedziemy do genetyka (okropnie się tego boję, ale musimy sprawdzić), a za tydzień MRL tego tez się boję...... ale trzeba być dobrej myśli.
Trzymam za Was kciuki z całego serca, uwierzcie w te Dzieciątka, które nosicie pod sercem :*

Buziaki :*

Pietrucha a ty testowawas juz???
Koszyczku gratulaxje ze praca sie znalazla
Magda a moze wiecej zaplaca w nowej pracy no chyva ze stara lubisz no i stara pewna juz jest

Czarowbica enya zarzadzila ze wszystkie w tym roku beda w ciazy wiec nogi rozkladac i przyjmowac nektary.
Dobrej nocy

Zula strasznie się cieszę:) Tymi bólami nie przejmuj się to prawidłowy objaw:) ale zapowiada się rok:) mam nadzieję, że jak na pracoholiczkę przystało pójdziesz jednak na jakiś czas na l4... dbaj o siebie i trzymam kciuki:)

reklama
Alokin ale kłucie jajników i w pachwinach to normalne!! U mnie to zawsze był objaw ciąży:) Do tej pory w tej ciąży je mam. Wczoraj i dzisiaj w nocy wybitnie mnie kłuło ale jak dla mnie to normalny objaw. Tak więc nie wkręcaj sobie że się nie udało:-)

Chętnie mogę być czarownicą:-):-D Ciekawe czy moje przeczucie że moje dziecię to chłopak się sprawdzi:happy:

Do góry