reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam

Asiu przykro mi kochana, przytulam:*

Agnieszka jaka ty piekna;)
A brzusio juz pokazny;)

Kwiatuszek super ze wszystko sie uspokoilo;)
Wiesz myslalam ze jestes dalej w ciazy;) ja skonczylam 14 tc, powiem Tobie ze detektora zaczelam uzywac kolo 12 tc niebylo latwo znalesc , teraz wystarczy chwilka i juz mam;)
Ladnie wypoczywaj wierze ze bedzie dobrze[emoji4]

reklama
Nafoczka
Przystojne te twoje cudaki .

Doris
Twój też przystojniacha .

Kiedy macie chrzciny??

Beatka
Już suę nie mogę doczekać twojego testowanua .Myślę że przy 17 mm endometrium sprawa jest przesądzona :p

Asia
Proszę cię nie nakręcaj się i nie traktuj biochemi z minimalną betą jako straty !!!To nie strata czy ciąża . .. ...tylko jakaś chemia się zadziała a teraz będzie kolejna szansa .
Wcześniej leki zastosuj .;)

Agnieszka
Wyglądasz kwitnąco :o:o:oi przepięknie .
Ciąza ci służy :D

Julia
Super. Że prenatalne jest ok .
Pewnie bardzo się martwiłaś ....
Teraz jużwszystko będzie dobrze .:-D:)

Susana no jutro mam dostac wyniki Pappy wiec strachu jeszcze troche jest, bo wiem ze przy dobrym usg mozna miec kiepskie wyniki:/
A kiedy ty sie na urlop wybierasz?

:-) Susana nie możesz się doczekać? Ja też nie ;-) Zrobilam dziś test 10dni po podaniu ovitrel i jest, jest jedna kreska ;-)heh wkrótce zrobie drugi a potem trzeci :p. W końcu dzięki Nafoczce mam zapasik testów ale tylko na ten miesiąc. :-*

Asia ja wierzę, że przy takim
stresie związanym z tabletkami, pomiarem temperatur,monitoringiem to niepowodzenie boli. Ja też lapie doły. Jeśli ten cykl sie nie powiedzie to ide na laparoskopie.Ty idz na histeroskopie i bedziemy dalej walczyc razem lub z osobna bo ja na pewno nie odpuszcze. Wygrana (czyt.dziecko)za bardzo mnie kreci zeby z tego zrezygnowac.

Życzę siły i wiary.

:-) Susana nie możesz się doczekać? Ja też nie ;-) Zrobilam dziś test 10dni po podaniu ovitrel i jest, jest jedna kreska ;-)heh wkrótce zrobie drugi a potem trzeci :p. W końcu dzięki Nafoczce mam zapasik testów ale tylko na ten miesiąc. :-*

Asia ja wierzę, że przy takim
stresie związanym z tabletkami, pomiarem temperatur,monitoringiem to niepowodzenie boli. Ja też lapie doły. Jeśli ten cykl sie nie powiedzie to ide na laparoskopie.Ty idz na histeroskopie i bedziemy dalej walczyc razem lub z osobna bo ja na pewno nie odpuszcze. Wygrana (czyt.dziecko)za bardzo mnie kreci zeby z tego zrezygnowac.

Życzę siły i wiary.
Aga, pieknie wygladacie. Nafoczka, Dorisku sliczne te Wasze malenstwa:)))) Milego dnia wszystkim zycze!

Kochane ja juz w domu. Okazało sie, ze dolnym brzegiem nadchodzi mi łożysk na ujście macicy. Dr mnie wypisał z nakazem oszczednego trybu tzn nakaz lezenia. Wiec zjadłam teraz śniadanie i leżę sobie grzecznie. Moja siostra wzięła Oliwkę wczoraj do siebie i dzis mi ją przywiezie na wieczór. Ale sie za nią stesknilam

dziewcyzny nie robie testu bo juz plamie lekko na brazowo a jest 27 dc ale czuzje jak idzie miesiaczka.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry