reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja też się łudziłam, że może będą ciut niższe. A może wiesz jakie jest postepowanie innych lekarzy przy takich wynikach NK. Ja ANA mam ujemne, chociaż to.
zobacze co mi powie dr Przybycień na dniach będe u niego on myślał ze u mnie leży gdzie indziej problem
wiem tu z forum że na nk dziewczyny biora intralipid nawet już mam apteke która mi zamówi i osobę pielęgniarke która mi poda tylko niewiem jak na to doktor P
@magda1208 z tego co pamietam miałaś wysokie komórki nk? tak ?Malina coś na ten temat mówił???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sus, boli mnie wszystko, bo jestem w kiepskim stanie fizycznym i psychicznym. U mnie nawet endometrioze podwazaja choc mam napisane na kartce po badaniu szpitalnym. Wiem, ze to wszystko z troski. Dziekuje

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91, daj znac czy bedziesz zostawala u dr Janeczko, bo jesli by ci dal encorton to chyba nie musisz dalej szukać. Ja teraz sprawdzalam. Mam umówione wizyty u mojej dr 4 kwietnia i dawno temu umawiamą na 25 kwietnia. Gdybym tą z 25.04 odwoływała, bo kazałaby w innym terminie przyjsc, to dam Ci cynk.
@czarna_mala, swędzi?

20170313_180104.jpg Samej aktywności Nk nie widze ale i tak większość mam zle

Załączniki

• 20170313_180104.jpg
    20170313_180104.jpg
    513,2 KB · Wyświetleń: 116
Sus dzięki eszz te moje wyniki to jakaś masakra agresywna jestem chyba
@kas90 fajnie to się czyta @czarna_mala, swędzi?
:D:D:D
Sus a pamietasz czy tu na forum ktoś był kto miał wysokie nk i intralipid pomógł? w sensie czy ciąża była się utrzymała?

reklama
Do góry