reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam
Truskawko jak miło ze sie odezwalas!!!!
Enya maz jak maz moze byc inny ale masz niezastapione dzieciaki

Ja po wizycie u gin po 6 tygbi dzis zaczelam plamic a tu sie okazuje ze owulacja :/masakra. Moja macica w stanir oplakanym jak to okreslila. Mamn duzy ubytek na scianie przedniej i mega blizne ib zrostvpo cc.kolejnych ciaz juz nie proponuje

reklama
Kaira rany to już faktycznie 6 tygodni!!! Jak to owulacja?? I plamienie Ci towarzyszy?? A tą wkładkę Ci założyli?? Bo mnie się właśnie wydaje że Twoja macica po takich przeżyciach powinna "odpocząć" a wkładka nie jest chyba do końca taka obojętna....Może za parę lat coś się tam zregeneruje więc bądź dobrej myśli:)

A ja mam dylemat - szwagier męża urządza jutro w lokalu 40 urodziny i mój mąż od dawna przebiera uszami na tą imprezę. Niby zapłacił składkę za nas oboje ale ja mu od dawna mówiłam że nie pójdę bo nie chcę patrzeć na to jak się upadla po alkoholu. On twierdzi solennie że tak nie będzie (wiadomo) i chce zabrać córkę (dzieci sporo tam będzie bo szwagier ma 4 rodzeństwa i 3 ma już dzieci i to większość małych). No więc ja mam dylemat, nie mogę za bardzo zabronić żeby zabrał córkę bo to impreza rodzinna a Ona bardzo lubi swoją siostrę cioteczną, z drugiej strony jak będzie z dzieckiem będzie się hamował więc ja już nic nie zmienię. Pyta się czy chociaż na 2 godziny bym nie pojechała....Nie chcę być też taka bardzo zawzięta, a z drugiej strony boję się strasznie tego picia. Nie wiem co robić....Nie chciałabym sie z nim kłócić przy wszystkich.
Planowałam nawet spać u mamy tego dnia (dobrze się składa bo jutro przyjeżdża mój tata to z wnuczką chciałby się zobaczyć) żeby nie zastanawiać się w jakim stanie wróci.

Truskaweczko wreszcie wróciłaś:) Ciąża przyjdzie tak czy inaczej - nie bój się :-) Ważne że spędziłaś super czas ze swoim mężem - a kiedy następny raz przyjeżdża???

Misiejku odezwij się po tym, urlopie:D

Ostatnia edycja:
Enya, ja na Twoim miejscu poszlabym na godzinkę, może dwie, pokazała się, pogadała z rodzinką , a potem wzięła córkę do domku, a mąż jak chce to niech zostanie ;)

Enya moj jedzie z lena na 3 dni w gory z kolegami z parcy i ich rodzinami i bedzie musial sie pilnować.
Noech ja wezmie ma jakis rozum
Wkladke zakladam jak @ przyjdzie. I kto powiedzial ze jak sie karmi jest sie bezpeicznym haha

Apolinka mój mąż na bank zostanie. kwestia jest tylko czy ja pojadę....Ale zrobię pewnie tak jak mówisz, jeszcze tylko nie wiem czym wrócę bo lokal jest pod miastem. Mój mąż stwierdził że obiecał (nie wiem komu ale pewnie siostrze) że będzie pił tylko piwo, żadnej wódki...Zobaczymy...

Enya, a może Tata Was odwiezie, pisałaś, że wrócił? a jak nie, to może znajdzie się na urodzinach, ktoś życzliwy i Was odwiezie :) ?

Ale tu cisza ostatnio....

Pozdrówki!

Byłam wczoraj u endokrynologa i niestety nie dostałam rercepty na encorton, pani doktor powiedziała, że już się tego nie stosuje na przeciwciała.. Dziewczyny może któraś z Was ma niepotrzebnego już trochę tego leku w jakiejś niskiej dawce, ja już za tydzień mam owulację a boję się staranek bez encortonu. Czy ktoś mnie poratuje?

Ja właśnie wróciłam z imprezy i było poprawnie:) Tzn mój mąż został ale za pół godziny juz ktoś ma rozwozić ludzi wiec za długo nie pobaluje. Przy mnie popijał tylko piwo;-) A mnie po pierwsze pogryzły komary mega (bo się nie psikałam) a po drugie zaczęły mnie nocami zwłaszcza swędzieć dłonie i pięty. Czytałam że w ciąży tak może być ale to mega uciążliwe bo do tego dochodzi jeszcze oczywiście swędzący brzuch:no:
Agnieszko
ja poszukam jutro czy czegoś nie mam:) I dam Ci znać.

Witam A my po chrzcinach w czwartek szybkobposzlo bardzo mi sie podobalo bez tej calej otoczki uroczystej mszybitp. Bylismybsami z rodzina i super.
W pon mam pogrEb dziadka umarl kilka minutbpo chrzcie. Wiedzialam ze poczeka zeby klopotu nie robic

Enya moze swedziec ale musisz badania zrobic czy przypadkiem choleostaza cie nie dopadla. Przy takiej ilosci lekow watroba odmawia wspolpracy.

Pozdu was wszystkie!!!!!!!!

reklama
Do góry