reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@tęczowa89 gratulacje
Tylko tak jak wcześniej pisałam, lepiej wcześniej psiknąć ;) zanim zaczną się objawy

@beri123, @lamia78 co u Was? @Avita a co tam u Ciebie? :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

U nas wszystko oki z Małą tylko ja czasem świruje a później wszystkich przepraszam!! No i jest problem ze spaniem-wszyscy chcą ze mną:szok:, Mała bo blisko cyca:) synuś bo tak było wcześniej;)no i ich tatuś bo też by coś ode mnie chciał!!8-):D
Ala jest spokojnym dzieckiem i rośnie szybko!!
Ciężko mi się z Wami rozstać, chociaż mam już inne problemy niż większość z Was!! Od czasu do czasu dam o sobie znać!!!

Ostatnia edycja:
@marzycielka81 - a widzisz, to tak jak mnie ostatnio pytała o to b12. I co, dobre brałaś?:)

Kurde ja mam do Krk z 5-6h drogi :/

@marshia , @Funia90 - mi też ginka zaleciła teraz branie accardu już od teraz, chociaż plany na staranka są dopiero na sierpień/wrzesień.
a metyle biorę już też od ponad miesiąca :)

@bertha - świetne wieści odnośnie wyników! :* oby tak dalej :)

@Liluli - omg, stale coś :O :( mam nadzieję jednak, że czujesz się już dobrze, maleństwo się rusza i jest już dobrze i w ogóle. :*

@tęczowa89 - gratulacje!!! :* <3

@marzycielka81 - omg, ja też się mega boję tych zastrzyków :( już mam kupione, ale będę na bank panikować tak jak Ty :O :(((
Dlaczego już robisz zastrzyki?

@matulkaa - cudownie! :* gratuluję, który to tydzień?

@tusia404 - jak nazywa się ta książka?

@Gabiś - słodkości <3

@tęczowa, gratuluję!!! Śliczny synek!
@Gabiś, @lamia, cudowne Wasze córeczki.@ Lamia, Twoja malutka to jak z bajki [emoji2]

mhsv3e5ez4n46979.png

@kas90 mi do robi zastrzyki maz bo ja panicznie boje sie igiel. Boli mnie jyz przy wbijaniu a przy podawaniu tez po wszystkim boli i szczypie.
Mam nadzieje, ze u Was lepsza pogoda u nas wieje strasznie

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Mi pierwszy zastrzyk robił mąż i też nie było najlepiej. Dlatego wolałam sama. Szczypanie miałam przy pierwszym zastrzyku, a teraz na udach przy każdym (+wielkie guzosiniaki). Na udach nie ma reguły czasem boli, a siniak się nie zrobi, ale w 80% się robią i to duże. Z tym, że akurat igieł się nie boję, to mi pewnie łatwiej to przychodzi.
@agatush, gdybyś mogła mi podesłać zdjęcie swojej nóżki, to bym zobaczyła na jak dużym obszarze te zastrzyki można dawać, bo niedługo miejsca braknie;p

@tęczowa89, @lamia78, @Gabiś wspaniałe słodkości, wyprzytulałabym!

@matulkaa, super!! Oby tak dalej. A jak plamienia, poszły precz?

My wczoraj z M spedzilismy miły dzień w Krakowie. Poszliśmy na obiad i odwiedziliśmy mieszkania i okolice w których mieszkaliśmy na studiach :)

reklama
Dzień dobry dziewczynki:)
@matulkaa gratuluję serduszka:) cieszę się niezmiernie;)
@tęczowa89 gratuluję Wiktorka:) cudowny:*
@lamia78 @Gabiś cudne zdjęcia podsyłacie :*
@kas90 też bym odwiedziła miejsce gdzie mieszkałam ,ale we Wrocku:)
Ciekawe czy nadal ktoś tam wynajmuje i czy w ogóle właściciel nas pamięta:) Fajnie tak wrócić do dawnych lat:) U mnie do bardzo dawnych;)
A o do zastrzyków...podzielam Wasz strach:) Ja taka panikara jestem,że nawet do pobierania krwi zawsze podchodzę ze strachem:) Ciało obce w moim ciele to coś ponad moje siły:) Ale wcześniej zastrzyki z heparyny sama sobie robiłam,nie wiem jak,ale dawałam radę. Mi ostatnio pielęgniarka podawała ovitrelle w brzuch i tłumaczyła, że heparynę podaje się w taki sam sposób, czyli baaaaardzo powoli i wtedy nie robią się siniaki. Obym miała okazję to sprawdzić:)

Do góry