reklama
@Destino, to się oszczędzaj dalej i super, że z maluszkiem ok:*
Mnie lek. szyjki nie mierzy :/ tylko sprawdza na fotelu i mówi, że wszystko pozamykane i prawidłowe. Czy to wystarczy?
Super ten pomysł z porzeczką do mięs. Z części bym zrobiła. Masz jakiś sprawdzony przepis?
@magda1208, czujemy się dobrze
Tzn typowo ciążowo, upał doskwiera, coraz ciężej się chodzi i schyla 
Mnie lek. szyjki nie mierzy :/ tylko sprawdza na fotelu i mówi, że wszystko pozamykane i prawidłowe. Czy to wystarczy?
Super ten pomysł z porzeczką do mięs. Z części bym zrobiła. Masz jakiś sprawdzony przepis?
@magda1208, czujemy się dobrze
burczuś
Fanka BB :)
ja niebawem, myślę,że w sobotę@Destino Cieszę się ogrrrrrrrrrromnie. Jakoś zawsze mam was w pamięci podczas modlitwy. Za całą resztę również .
@Porzeczka1234 Co u was. ?
@kas90 Jak się czujecie.?
@burczuś Kiedy test bo nie pamiętam.?
bertha
Burczus! Ty tez z wrocka???Myślę,że może dawać refundacje,jeśli pracuje też gdzieś na NFZ,np w szpitalu.Bo jeśli jest refundacja, to musi lekarz podać swój jakiśtam numer-na pieczątce.
Wrocławto zdecydowanie moje tereny
co to za lekarz...może się wybiorę
![]()
Bardzo się cieszę ze maluszek się rozwija!!!@dzol z acardem mozesz sie wstrzymac, albo bierz 2 lub 3x w tygidniu. Ja nie bralsm duzo a ostatnio w ogole. Mniejsza szansa na krwiaki.
@kas90 z czerwonej zrob porzeczke do mies. Jest smaczna.
Dziewczynki wrocilam z wizyty. Maluszek zyje, w ogole nie wspolpracowal na badaniach. Ogolnie dobrze wypadlismy i przeplywy i serduszko. Tylko szyjka 3,5 cm do kontroli. Teraz pedze spac
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
burczuś
ChciałabymBurczus! Ty tez z wrocka???
Bardzo się cieszę ze maluszek się rozwija!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja spod Opola.Ale mieszkałam przez 7 lat we Wrocku
reklama
Podziel się: