reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino, to się oszczędzaj dalej i super, że z maluszkiem ok:*
Mnie lek. szyjki nie mierzy :/ tylko sprawdza na fotelu i mówi, że wszystko pozamykane i prawidłowe. Czy to wystarczy?
Super ten pomysł z porzeczką do mięs. Z części bym zrobiła. Masz jakiś sprawdzony przepis?
@magda1208, czujemy się dobrze:) Tzn typowo ciążowo, upał doskwiera, coraz ciężej się chodzi i schyla :)

Myślę,że może dawać refundacje,jeśli pracuje też gdzieś na NFZ,np w szpitalu.Bo jeśli jest refundacja, to musi lekarz podać swój jakiśtam numer-na pieczątce.
Wrocław:) to zdecydowanie moje tereny:) co to za lekarz...może się wybiorę;)
Burczus! Ty tez z wrocka???

@dzol z acardem mozesz sie wstrzymac, albo bierz 2 lub 3x w tygidniu. Ja nie bralsm duzo a ostatnio w ogole. Mniejsza szansa na krwiaki.

@kas90 z czerwonej zrob porzeczke do mies. Jest smaczna.

Dziewczynki wrocilam z wizyty. Maluszek zyje, w ogole nie wspolpracowal na badaniach. Ogolnie dobrze wypadlismy i przeplywy i serduszko. Tylko szyjka 3,5 cm do kontroli. Teraz pedze spac

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo się cieszę ze maluszek się rozwija!!! :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry