reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej dziewczyny ;)

@funia bardzo się cieszę , ze z dzoanną wsztko dobrze niech rośnie malutka ;)

@Roxie good luck [emoji256] jesteś najbliżej z nas !! Starających się ;) także coco jumbo i do przodu !
Ja mam zacząć steryd brać od pierwszego dnia owulacji !

@ Dzoł gratulacje kochana [emoji173]️bardzo się cieszę .

Co do badania nasienia to mój M nigdy nie był [emoji732]️[emoji732]️[emoji844][emoji844]
Bo nie było takiej potrzeby gdyż problem leży po mojej stronie .
Jakieś 5 miesięcy temu mieliśmy iść dostałam nawet skierowanie dla niego ale po późniejszej rozmowie z lekarzem stwierdziliśmy ze Bezsensu .
Zreszta ja zrobiłam awanturę bo z kliniki poronień przenieśli mnie do kliniki niepłodności ha ha
Bo już nie wiedzieli co maja ze mną zrobić bo ja nadal poraniałam [emoji844][emoji844]
Wiec żeby się mnie pozbyć i żeby w papierach było good to oddali mnie tam !!
A ja nie mam problemów z niepłodnością tylko z donoszeniem ha ha
Wiec podziękowałam im serdecznie ! Wsiadłam w rakietę i poleciałam na Marsa !!!
Zmieniłam lekarza i teraz jest super .
Ale wiem ze mój M by poszedł ale ciężkie by to było dla niego bo jest troszkę nie śmiały i taki wrażliwy na tym punkcie .
Ale jak by musiał to by poszedł ;)

Pozdrawiam dziewczyny

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 cokolwiek zdecydujesz będzie dobrem dla Was :*
...tak rozkminiam właśnie czy pękło z jedno chociaż czy nie ;/ bo jak nie to mi da tabsy na przyszły cykl żeby pękały :< a ja wolałabym naturalnie już dosyć mam tyle tych tabletek ;/ na bliźniaki nie ma szans u mnie z żadnej ze stron nie ma :D

@ovli22 teraz najbliżej jest @marshia :D ja czasami myślę ,że się cofam a nie idę do przodu , no ale nie daję się :) ja też biorę , bo lekarz mówił , że musi być brany przed ewentualnym zagnieżdżeniem ,żeby organizm nie potraktował tego jako ciało obce

Dzol, piękna beta!! :)

Mi przyszły wyniki aktywności nk po 2h. Wynik: 32.7%. To chyba mienia dobrze?
Normalny poziom nk był 8.8%.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

ja aktywnosci nigdy nie badalam, encorton od poniedzialku biore 15, bo co to jest 10 przy mojej wadze ... ;-( nie wiem czy ginowi sie przyznac

@Porzeczka1234 ja modlę się o jedno zdrowe i żeby było :) to jest baaardzo długi proces... najpierw zeby pękło a potem załapało ... :)
@dżoł mój lekarz tez nie wie ,że biorę większą dawkę , jak na razie ...kiedyś się przyznam , ale 10 to taka norma więc nie boję się , że coś się może stać . Ważę tak 50-52 w zależności .

@Marzycielka dieta z niskim indeksem glikemicznym, kiszonki, surowy czosnek najlepiej wchodzi z kanapka z pomidorem pic duzo wody i do lekarza po leki na grzybice doustne i miejscowe. Najlepiej do dermatologa. Takie leczenie trwa ok 1,5 mca. Potem mozesz spokojnie starac sie o dziecko.

@marshia niech kreska ciemnieje

@Porzeczka1234 na pocztku ciazy wyszedl mi gbs leczylam. Tez amotaksem a mam uczulenie na penicyliny. To bezpieczny antybiotyk, tylko bierz oslone najlepiej lacidofil i trivagin. Narazie w posiewach mam czysto. Ja bym leczyla. Pieknie tuczysz dziewczynke

@Funia90 gratuluje. Zadbaj o kolezanke i uwazaj na siebie

@dzol cudownie rosniecie w sile

@ovli wy startujecie w staraniach?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@marzycielka81 Slyszalas moze o złocie czy srebrze nanokoidalnym? Jedno z nich jest genialne na grzybice moja przyjaciolka uzywala. W Poznaniu na Kraszewskiego jest zielarnia gdzie maja wszystko. Obsluga bardzo dobrze poinformowana moze podejdz tam i zapytaj czy mozesz to uzywac albo cos innego?
Ehh dziewczyny co mi zostalo jak nie cierpliwosc ;)
@dżoł Tak bardzo sie ciesze!!! Duzo zdrowka no i cierpliwosci ;) @Funia90 Gratulacje!!! Powodzenia dla przyjaciolki, oj nie łatwy jest los kobiety.. A wczesniej widziala serduszko ?
@Porzeczka1234 mała już nie taka mała :D pięknie ją utuczyłaś kochana. Co do reszty nie pomoge ale trzymam kciuki!!Bedzie dobrze :)

reklama
@marzycielka81 i jeszcze taka mikstura rano naczczo w pol szklanki cieplej wody rozpuscic lyzeczke sody oczyszczonej, dodac sok z polowy cytryny. 3 dni pijesz, 3 dni przerwy i tak w kolko. Ja robilam 2 na 2 dni. Ohyda, ale widac zadzialalo, bo nawet posiewy czyste.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry