reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 poszykalam sposobu na walkę z lekami i rękami nogami będę sie tego 3mac . No dziwne z tym łóżeczkiem ale coś w tym może jest [emoji4] ja cały czas wierzę ze zapika marshi usg ♡

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@nafoczka - nawet nie wiesz jaki mi się głupio rano i gorąco zrobiło jak to zobaczyłam, wyszłam na jakąś idiotkę a do tego nei wiem jakim cudem... ehhh, niemniej dziekuje za wyrozumialosc Wam wszystkim ;*
OBY TO BYL DLA KAZDEJ Z NAS ZNAK!!!! <3

@Porzeczka1234 - tak, podobne, bardzo!

@Funia90 - WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTT ????????? mnei nei ma na styczniowkach, 1 x widzialam to foto i NIE WIEEEEEEEEEM O CO CHODZIIIIIIII :O :O AAAAAAAAAAA

@Marthi tym bardziej ,ze tam mamy forum zamkniete[emoji32]
Na prawde to jakis znak[emoji15]
Nie stresuj sie kobitko tak wiecej ,widzisz to wina jakims cudem kolezanki funi[emoji14]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hahahha. Masakra!

Niemniej, dobrze ze wyjaśnione.

I niech to łóżeczko bedzie DLA NAS WSZYSTKICH DOBRA WRÓŻBA!!!!!

Zycze Wam ( i sobie ), będąc nieskromna PIĘKNYCH PĘCHERZYKÓW, pięknych SERDUSZEK I ZDROWIUTKICH DZIDZIEK!!!! [emoji173]️ niech ten październik bedzie dla nas łaskawy i zacznie czynić cuda!!!!! [emoji173]️[emoji7]

Kas90 masz racje. Łóżeczko piekne i ta posciel[emoji7] Hihi w sam raz dla małego skarba[emoji177]

Roxie niech to bedzie dobra końcówka roku!!!!

reklama
Hahahha. Masakra!

Niemniej, dobrze ze wyjaśnione.

I niech to łóżeczko bedzie DLA NAS WSZYSTKICH DOBRA WRÓŻBA!!!!!

Zycze Wam ( i sobie ), będąc nieskromna PIĘKNYCH PĘCHERZYKÓW, pięknych SERDUSZEK I ZDROWIUTKICH DZIDZIEK!!!! [emoji173]️ niech ten październik bedzie dla nas łaskawy i zacznie czynić cuda!!!!! [emoji173]️[emoji7]

Ja tez wczytaj widziałam to łóżeczko ale pomyślałam , że dodajesz otuchy nam ;) i marshi Wiec milczałam[emoji14]

Roxie bardzo dobrze , że wierzysz !! Oczywiście , że się uda ! To po prostu nie była ta data [emoji8]

Kochana nie jesteś wariatką ! Popieram to co napisała porzeczka [emoji847]
Każda z nas ma inna psychikę i inaczej sobie daje radę z rozwiązywaniem takich problemów .

Ja miałam 4 poronienia i nadal działam i się nie załamałam [emoji79]dzięki Bogu [emoji8]

Ale ja ogólnie jestem silna psychiczne ! Nie przeżywam i nie przeżywałam tego tak bardzo !
Ale są osoby bardziej wrażliwsze i się załamują albo przezywają na swój sposób i trzeba im na to pozwolić .i nie jesteś wariatką !! Ani szalona !
Jeśli szalona to pozytywnie nakręcona ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Do góry