reklama
Neli gratuluje z całego serca
Ale duża ta Twoja Ewunia
Nasz dzisiaj przekroczył 3kg (3004g
, w ubiegły czwartek wypisywany był z wagą 2760g czyli nadrabia 
Madziu- już pisałam o mojej becie... Wg wszystkich norm powinno być żle a jest pięknie
Nasz dzisiaj przekroczył 3kg (3004g
Madziu- już pisałam o mojej becie... Wg wszystkich norm powinno być żle a jest pięknie
alternatywa
Fanka BB :)
madziu, byłaś u gina? Sama widziałaś, że beta różnie się zachowywała u dziewczyn, a dzieciątka rosły jak na drożdżach! Zrób usg.
alusia woreczek będę miała już za tydzień. Chyba zaczynam się stresować :|
alusia woreczek będę miała już za tydzień. Chyba zaczynam się stresować :|
Dziewczynki, dziękuję za dobre słowo.
Jednak z doświadczenia wiem, że niestety ta beta jest u mnie sporym wyznacznikiem.
Mam również wyniki ze swojej donoszonej ciąży i przyrost niestety jest kompletnie inny...
W poprzedniej ciąży też dokładnie przestała przyrastać na etapie 5 t 2 dni, na poziomie 3000. Co prawda urosła do 16 tysięcy, ale tylko pęcherzyk bez zarodka. Wtedy bez sensu chodziłam do 10 tc.
Mój przyrost : 435 do 3870 w 8 dni
czyli lichutki.
Jutro powtórzę i z wynikiem zadzwonię do lekarza , bo laboratorium mieści się w szpitalu. Mam nadzieję, że wkręcę się na usg.
Znając go powiedziałby mi, że wystarczy że rośnie ale ja już się nie łudzę.
Truskaweczko- dostałam. Teraz nie pomógł, ale może jeszcze będzie miał kiedyś szansę.
Przepraszam, że nie odniosę się do wszystkich ale jakimś totalnym kapciem jestem od wczoraj.
Nie znoszę tego etapu - jeszcze w ciąży, ale wiadomo że to się szczęśliwie nie skończy.
Jednak z doświadczenia wiem, że niestety ta beta jest u mnie sporym wyznacznikiem.
Mam również wyniki ze swojej donoszonej ciąży i przyrost niestety jest kompletnie inny...
W poprzedniej ciąży też dokładnie przestała przyrastać na etapie 5 t 2 dni, na poziomie 3000. Co prawda urosła do 16 tysięcy, ale tylko pęcherzyk bez zarodka. Wtedy bez sensu chodziłam do 10 tc.
Mój przyrost : 435 do 3870 w 8 dni
Jutro powtórzę i z wynikiem zadzwonię do lekarza , bo laboratorium mieści się w szpitalu. Mam nadzieję, że wkręcę się na usg.
Znając go powiedziałby mi, że wystarczy że rośnie ale ja już się nie łudzę.
Truskaweczko- dostałam. Teraz nie pomógł, ale może jeszcze będzie miał kiedyś szansę.
Przepraszam, że nie odniosę się do wszystkich ale jakimś totalnym kapciem jestem od wczoraj.
Nie znoszę tego etapu - jeszcze w ciąży, ale wiadomo że to się szczęśliwie nie skończy.
K
kaira24
Gość
Madzia u mnie to nieraz na 200kończyło. Wiem że masz doła ale mam nasz ze znajdziesz w sobie wole walki. A jak nie to zawsze masz sunusia
Dziś teściowa mi opowiadala że w jej rodzinę kuzynka zaadoptowala 2 dzieci bo obydwoje bezpłodność. Synek okazał się autystykiem. Mieli od maluszków. I teraz się okazało ze ona w ciąży: ) nikt nie wie jak to możliwe a jednak
Dziś teściowa mi opowiadala że w jej rodzinę kuzynka zaadoptowala 2 dzieci bo obydwoje bezpłodność. Synek okazał się autystykiem. Mieli od maluszków. I teraz się okazało ze ona w ciąży: ) nikt nie wie jak to możliwe a jednak
enya81
Fanka BB :)
Madziu jak dla mnie twoja beta jest ok, poniżej masz link do kalkulatora i zobaczysz że wzrost jest w normie;
hCG Calculator and hCG Level Tool - BabyMed
hCG Calculator and hCG Level Tool - BabyMed
reklama
K
kaira24
Gość
Właśnie miałam pisać wczoraj ale padlam że moja przyjaciółka która w tej chwili leży już na.poloznictwie z córką miała właśnie te przyrosty na tych niskich progach nie wysokich. Właśnie w tysiące szło nie dziesiątki czy setki.
Chciałabym żebyś zobaczyła te serduszko dziś na tym usg.
Chciałabym żebyś zobaczyła te serduszko dziś na tym usg.
Podziel się: