reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi myślę że o to @roxie123 właśnie chodziło a ja nie chciałam tego mówić tak w prost. Jak byłam teraz w szpitalu to była dziewczyna z podobna sytuacją i okazała się ciąża bliźniacza jedno w macicy drugie w jajowodzie o_O , specjalnie dla @marshia odkopałam swoje wyniki badań chociaż pochowałam wszystko już na strych w pudle >zapomnienie >> ja wiem że miałam wtedy bardzo niską bete ale teraz widzę że nie koniecznie jej wielkość ma znaczenie i w sumie to mnie przeraziło, zresztą drugą ciążę którą poroniłam to po zabiegu miałam bete 10 tys czyli przed było pewnie około 50 według wyliczeń mojego lekarza a to był 9 tydzień jak badałam jej poziom więc dwa tygodnie więcej niż w pierwszej próbie. ALE ja w obu przypadkach nie brałam nawet jednej tabletki progesteronu, a to podobno podnosi wynik bety czasem.

@Marthi tak :/
@anetkruczek mi tak przyszło do głowy na przykładzie koleżanki z innego wątku :/ mam nadzieje ze jednak nic takiego nie będzie...ale trzeba lekarzom czasami burknac na ten temat żeby mieli na uwadze jednak
@marshia przytulam ;* ciągle mam Cię w głowie...chciałabym żeby juz bylo po ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Już wszystko jasne, totalnie inne normy musza mieć. Wcxoraj ponad 25 100 i stad moje nerwy. Dziś mniej niż 24 000. Wiec spadek.
4 tabletki już w środku. Po południu kolejna dawka i wieczorem następna. Rano usg.
:) :) :) :)
Wiem, ze brzmię jak psychiczna...... ale po prostu im szybciej, tym lepiej. Chcę mieć to za sobą.
A prolaktyny nue ma sensu robić w ciąży, bo wynik będzie niemiarodajny. Muszę poczekać aż beta spadnie całkiem.
Trzymajcie kciuki, żeby mi szybko poszło :(
Aa co do tygodnia. 8w1d od okresu. Powiedzmy, ze 7w6d od owulki gdyby była 14 dnia. Ale pęcherzyk przestał już rosnąć. 25x12 (tydzień temu tez 25). No i przede wszystkim spadek bety jest.

Dziewczyny dzieki za wsparcie,jestem 18lat po slubie bardzo wczesnie wyszl.za maz mialam 22lata,maz zmeczony i mowi ze nie mam dystansu,mamy corke widac mu starczy,on sie stara ze mna jak jest owulacja tylko nie mam wsparcia w porazkach,probuje dawac mu selen,cynk.i kw foliowy,ale to nie logiczne zeby w ciazy byc ciagle to to.co 6 razy wada genetyczna liczac te 2 biochemiczne test i okres od razu.Wyc sie chce nie moge patrzec na kobiety w ciazyPoleccie mi koenzyn q 10 jaki kupic moze poprawie komorki jajowe ktora bierze?czy kwasy omega tez brac?
Dzieki z gory za info

:D:D:D;););) DZIEWCZYNY!!! :):):):););););)

Zróbmy dzisiaj mega "hałas" dla naszej Pixi.Nova <3
Nasza Niunia obchodzi dziś urodziny!!!!!!!!! :-) :):-) :):-) :):tak::tak::tak:

Klauduś... Ty wiesz.... !!! ;*
Jeszcze raz wszystkiego NAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJ!!! :* :* :))))

n.jpg

reklama
Do góry