reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

hej dziewxzyny!

Madziu - wierzę mocno, że będziemy szczęśliwie tulić swoje dzieci w maju 2015 ;) :*
Kruszka - wszystkiego najpiękniejszego z okazji rocznicy ślubu!!! Wybawcie się na weselu, dziecię Wasze da radę! :*
Koszczyku - a ciążę wykluczasz w tym cyklu?
Truskawka - siooo do męża;p a nie tu na fb przesiadujesz. PS Sprawdź zaproszenie na fb, bo chyba cię znalazłam ;)

U mnie nic. Oprócz sikania i braku okresu żadnych innych objawów.
Wizyta dopiero w środę...

Niebawem wszystkich świętych, to przynajmniej na cmentarzu będzie "ładnie". Większość ludzi chodzi raz do roku, więc w sumie dobrze, że jest takie święto, bo chociaż raz wysprzątają i zapalą znicz... Nie wiem, ja jakoś nie potrafię pojąć. Dla mnie chodzenie do Stasia jest formą terapii.. chodzę do niego na ploty ;p wszystko mogę mu powiedzieć, mogę się wypłakać.. dbam, żeby było czysto... szkoda, że inni nie dbają.. zastanawiam się po co w takim razie stawiają nagrobki? Jest obok Stasia grób dzieciątka, nikt nie przychodzi. No może raz na miesiąc? I odpala ten sam wkład, bo trochę jest na dnie... nie posprząta, nie umyje nic....albo groby po poronieniu.. ktoś chciał, pochował i teraz nie przychodzi.. to po co?eh....

Miłego weekendu dziewczyny!

reklama
Enya, zobacz mój był młodszy od Basi o kilka dni a w szpitalu był 19 dob, chłopcy są leniwi i słabsi po prostu :)ja też brałam wszy st kie witaminy :) i niech nie łapią dola bo już niedługo w domu będą...

Witajcie!

Ale tu się dzieje ;) Kilka dni mnie nie było, a tu same dobre wieści!:)
Wszystkim "nowym" Mamusiom gratuluje! :)
Madziu, ściskam! Wierzę, że wszystko będzie dobrze!:)
Alusiu - kiedy testujesz? :)
Kruszka - trzymam kciuki! :)
Gosiu - jak tam po wizycie u Maliny?

Pozdrawiam wszystkie :)

Cześć dziewczyny:-)
Magdach myślę o tobie i mam nadzieję, że wszystko będzie ok ja też na początku nie wierzyłam w moja dzidzię:baffled: potem miałam z tego powodu wyrzuty sumienia niestety w naszym przypadku pozostaje tylko czekanie i życie od wizyty do wizyty....

Pietrucha ja objawów też za wiele nie mam myślę, że ten encorton też jakoś w pewien sposób zobojętnia nasze ciało

Truskawko molestuj męża:-):-):-):-):-)

Alusia 3mam kciuki za testowanie

AgnieszkaP myślę, ze jakby nie patrzyć twój wynik nie jest zły :-)

a ja bylam wczoraj na wizycie usg genetyczne myślałam, że umrę ze strachu ale jak na razie wszystko jest ok:-)

resztę dziewczyn sciskam

Moje szczęście; )

Załączniki

• 1412419109716.jpg
    1412419109716.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Do góry