reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia yyy to jeszcze jedno:) bo nic mi nie mowil co dalej a jesli by sie udalo to powinnam stopniowo schodzic czy dalej brac?jestem dziewica luteinowa nie rosumie tego progesterona:) bo nie wiem czy na pewno potrzebowalam nigdy nie badalam ale mialam plamienia tydz przed @to lepiej wziac niz nie..tylko nie wiem jak to dziala ile sie powinno brac i jak odstawiac :/ tzn pewnie gin powie ale ja lubie rozumiec a tego cos nie ogarniam..

reklama
@dżoasia yyy to jeszcze jedno:) bo nic mi nie mowil co dalej a jesli by sie udalo to powinnam stopniowo schodzic czy dalej brac?jestem dziewica luteinowa nie rosumie tego progesterona:) bo nie wiem czy na pewno potrzebowalam nigdy nie badalam ale mialam plamienia tydz przed @to lepiej wziac niz nie..tylko nie wiem jak to dziala ile sie powinno brac i jak odstawiac :/ tzn pewnie gin powie ale ja lubie rozumiec a tego cos nie ogarniam..
Jesli bedzie pozytyw to bierz dalej bez zmian;) jesli zawsze kilka dni przed @ mialas plamienia to to moze wlasnie swiadczyc o jakiejs lekkiej niedomodze lutealnej. Progesteron lekarze przepisuja nawet prewencyjnie. Z reguly bierze sie do ok 12tc, potem sie stopniowo odstawia, jak lozysko samo zaczyna go produkowac. :)

Kasiu dopóki kupa nie jest zielona ze sluzem lub krwią, albo spieniona strzelajaca, czarna - to wszystko jest Oki :-*

Oj @bertha, @mickey

Ale ten czas leci!!! My niedługo kończymy 3 miesiące
emoji33.png
emoji33.png
emoji33.png

A czy Wy już przypadkiem nie po chrzcie? Albo zaraz przed?

Roxie bardzo się cieszę :-) poczekamy na opis do jutra :-) grunt że Ty jesteś zadowolona :-)

A nam przyszedł EWAN - prezent na Święta dla Misi
emoji7.png

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Chrzest 17.12 :) dzisiaj się obkupilam: bielizna, buty, sukienka i dodatki :) jak wrocilam po 4 godz do domu to bylam strasznie wytęskniona!!

@Porzeczka1234 slyszalam o tym sposobie, musze wyprobowac. A ten windi chyba @kwiatuszek23 polecała. Ja mojej pomagam zrobic kupkę masując dosc mocno same zakręty jelita (dwa punkty) i pod palcami czuję kiedy sie przesuwa, jak woda w perlatorze. Mimo ze robie to mocno to mała szczesliwa, bo ulga.
Ja w nocy musze dawac jednak tylko mleko z zagestnikiem. Bo godzine temu obudziło mnie ksztuszenie, od razu wyskoczylam z lozka tak sie przestraszylam. A Asia byla ponad 2 godziny po posilku i do tego na klinie, a mimo to ulała (bo nie odbila mi). A po zagęszczonym odbija jak prosiaczek

@kas90 właśnie my po drugim nocnym posiłku wiesz na prawdę jak byś zobaczyła co zalegało w jelitkach to ja się nie dziwię , że dziecko się męczy płacze itd. Wiesz mimo , że Zosia odbija po każdym posiłku to ulewa i nie wiem czy to normalne?
My dzisiaj kończymy miesiąc!!! O 9:59 a 4 tydzień skończyliśmy w piątek

@bea25ta to dziś???

Ostatnia edycja:
reklama
@Porzeczka1234, pruczki zeszly? Czy jakies wydzieliny?

Myslę, ze to normalne, szczegolnie na piersi ze ci ulewa.

myslicie ze jak 3 nocne posilki będą z odciągniętego, to nie pogorszy mi sie laktacja?
@ilis90, o ktorej wizyta?

Do góry