reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Olusia ja bralam lutinus i tez wyplywal. Tabletki giganty ;) a dzieciaczki pieknie Ci rosną. Byle tak dalej.
Kruszka gdybys potrzebowala luteiny 100 to mam kilka opakowan. Jestem na nia uczulona wiec i tak nie zuzyje.
Misiejek trochę zazdroszczę że synek już z tobą. Fajnie masz że grzeczny jest. Znajac moje szczęście ja nie będę miała grzecznego dziecka ;)
U mnie od dwóch dni poranne mdłości. ..

reklama
IiIris dziękuję, gin zapisał mi dupka, nigdy nie brałam.
Jestem po wizycie, przyjął mnie między pacjentkami. Zapisał właśnie dupka, acard, clexane i kilka tego co już brałam. Niestety bez refundacji... Kurcze no, wszystkie leki z wizytami to będzie ponad 600 zł miesięcznie szit. On nie ma podpisanej umowy z NFZ, ale gdybym chciała to wypisie mi papiery, by inny lekarz mógł wystawić R. Ech nie wiem. Na razie siedzę i leci kroplowka, a mi się oczy zamykają. Spałam 5 h przez mojego nicponia ;-) Kolejna wizyta 3 stycznia wraz z usg.

Olusia pięknie skarby rosną :-) A wszyscy pewnie szczęśliwi,ze to dwojeczka :-)

Misiejek fajnie, że sobie radzicie. F niestety miał kolki, ale jakoś sobie radzilismy. M, który w piątki pracuje krótko pędził zawsze do domu, by zabrać F na spacer. Tęsknił, Twój pewnie też tęskni :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Misiejek cudnie ze Jasiek taki grzeczny... :) ależ jestem szczęśliwa ze u Ciebie wszystko ok...

Olusia skarby juz na prawdę duże... Pełnia sZczescia.... I do tego parka... Idealnie !!

Macie jakieś wieści od zuli? Alokin?

Iris u mnie podobnie.... W pracy zorientowani mniej więcej przez te L4. Rodzina (poza moimi rodzicami i siostrami) wiedziała o 1 stracie... Potem owianemu to tajemnica, rodzina M do dyskretnych raczej nie należy... Ale czas wigilii jest takim specjalnym czasem.... Mój M tez nie chce jakoś ciagle tego ukrywać... A tak jak piszesz pomoc i zrozumienie w najbLizszym czasie będzie pewnie potrzebne... Mam nadzieje ze tłumaczyć najgorszego juz nie będę musieć... Nie tym razem...
Z silnikiem to ja tez mam kolorowy brzusio... Fioletowo żółto zielony.... :)
Ja wizytę mam dopiero 5 stycznia... Wiec Kruszka troszkę podobnie do Ciebie ...

Ściskam wszystkie dziewczyny bardzo mocno

Raptus ja co 2 miesiące brałam szczepionkę przypominającą ale ja miałam MLR=0. Zaczęłam się starać w październiku a w styczniu zaszłam w ciążę z Basiulą:)

Olusiu te Twoje dzieciątko to już prawdziwe giganty:)

Misiejku moje obie dziewczyny nie miały kolek i wiem jakie to szczęście:) Super że Jasiu dobrze sie chowa!!!:-)

Kurszka eppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaa ale wiesci :-) To bedziesz miec wesole swieta, SUPER!! Duzo sily i spokoju Kochana :*

Nut pytalas o przeplywy: prawy 2,4 lewy 2,0
Proszę pacjentki prof Jerzak o podawanie swoich wynikow, bo jestem ciekawa czy przypisze mi Gluco. Będę wdzięczna. Przyznam sie, ze bardzo nie chce brac kolejnego leku i mam nadzieje, ze uzna te wyniki za dobre. Jak myślicie? Wizyte mam 8/01 i odebralam juz wyniki gastro i kolonoskopii i nie mam Celiakii :tak: Bardzo sie ciesze.
No i troche podpytywalam wszystkich lekarzy jak leci o wybór sterydu, bo od jednej lekarki dostalam Encorton, a od drugiej Metypred no i zostaje przy tym drugim. Ponoc jest udoskonalony i dzieki temu nie zatrzymuje tak wody w organizmie i jest łagodniejszy.

Dziewczyny nakreciłam się już nieźle….Chyba jutro pojde na bete, zeby w razie watpliwosci moc ja jeszcze powtorzyc 24.12. To bedzie 12 dzien po Ovitrelle i mam nadzieje, ze to nie za wczesnie:confused: Zrobil nam sie taki piekny ciazowy watek teraz, ze licze ze moze i ja sie zalapie:sorry:

Jutro tez ide do nowego gina. Zobaczymy co powie.

Sciskam mocno!

Portia trzymam kciuki i nie zapeszam.

Ja mam jutro usg. Jejku nawet nie chcę o tym myśleć. Dzis raczej spokojnie nie pośpię.

Portia kciukasy zaciśnięte.... Ale było by fajowo.... &&&&&

Iris będzie dobrze bo masz waleczna dzidzie pod serduszkiem.... Odezwij sie po tym usg bo będę razem z Tobą przezywać :)

Kruszka jak jak kochana sie cZujesz?

Kaira, aditka, alokin, Misiejek, Zula, Neli, Enya hmmm kogoś pominęłam jeszcze ... W Waszym przypadku to będę święta z prawdziwym cudem :)

reklama
Nut ty sie nie martw będzie Was więcej, choc opczywiścieżycze Wam z całęgo serca żeby każdej sie coc przyplątało :p
NELI???

Do góry