reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@smerfik88 czyli teraz już jesteś dalej niż poprzednio,tak? Musisz wierzyć,ze będzie dobrze ;* ja zaledwie 3,6 % :D a dla dr Sachy u którego byłam na konsultacji jest albo 40 albo wszystko co poniżej 40 % to wynik zły , wiec no mój mlr jest bardzo zły :p steryd masz kochana wprowadzony dopiero po pozytywnym teście czy po owu?:) A co do wady-na to już kochana nie masz wpływu ale trzeba wierzyć i mieć nadzieje, ze limit nieszczęść wyczerpany...

@olaa90 kochana nie bo poprzednia ciążę miałam zakończona w 23 tc..ciąża z wada Ale już wtedy na lekach...encorton miałam przed owulacja. Po pozytywnym teście miałam dawkę zwiększoną.... z wp na 20 mg... Każdy lekarz inaczej podchodzi do mrl Ale ja wiedziałam że encorton w poprzedniej ciąży wystarczył dlatego ja nie byłam za tymi szczepoeniami... mam nadzieję że dzidzia jest zdrowa i będzie sobie grzecznie rosła w moim brzuszku A w lutym już będziemy się przytulać szczęśliwi

@matylda23 - Gratuluję córeczki! Mam nadzieję, że szybko uporasz się z laktacją i dojdziesz prędko do siebie. Jesteś silna babka pamiętaj! ;*

@Porzeczka1234 - Dawaj zatem koniecznie znać, co lekarz powie w pon. odnośnie krzywych;) A co z sobotą!??!?! :)

@Zzzzzz - kurcze, nie mam tego linku pod ręką, ale pamiętam, że zaznacza się tam cel leczenia + podaje wagę chyba tylko i wyskakuje wynik ;)

@smerfik88 - Gratuluję ciąży! :)

@nafoczka @malaczarna - jak Wasze spotkanko? Zdradźcie nam trochę tego "Vegas" :p

@Marthi nasze spotkanko to będzie cały przyszły weekend :) zaczynamy w piątek, potem sobota, no i teraz wszystko w rękach mojego męża czy będziemy spać u Susanki czy nie, bo jeśli tak to z bolącą głową żegnamy się w niedzielę rano, a jak wrócimy do domu, to pożegnamy się w nocy z soboty na niedzielę :)
Póki co latam ze ścierką i przecieram kąty, co by rodzina Nafoczków nie powiedziała, że czarna mala i jej mąż, nie mają dzieci a w syfie mieszkają [emoji23] choć @nafoczka zadeklarowała, że w razie czego pomoże sprzątać, to mimo wszystko wolałabym jej nie angażować ;) myślę, że jakieś fotki wpadną na zamknięty wątek [emoji16]

reklama
@czarna_mala - super :))) i wybacz, że przekręciłam Twój nick w poprzedniej wiadomości :D Oj chyba muszę dołączyć na zamknięty wątek ;) @agatush weźmiesz mnie pod uwagę? :)
Kochana, nick nie ważny ;) tylko wtedy trudniej o powiadomienia :) ale ja i tak staram się wertować po kolei, no chyba że w pracy jestem, a jest dużo do nadrobienia, to wtedy kicam i czytam "po łebkach" :)

Do góry