reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Cześć z Was prwnie widziała na fb...
B028B773-35AD-4FC2-B9A2-4B1EE0CA93FF.png

Załączniki

• B028B773-35AD-4FC2-B9A2-4B1EE0CA93FF.png
    B028B773-35AD-4FC2-B9A2-4B1EE0CA93FF.png
    284,9 KB · Wyświetleń: 784
@marshia widziałam to zdjęcie budzi u mnie dziwne emocje sama nie wiem jakie. Chyba każda mogłaby takie zrobić z nas! Tyle tych zastrzyków było! Jak się czujesz?

@Auri_a siedzisz mi w głowie ? Jak sytuacja?

@nafoczka odpoczywaj kochana!

Przyszłe i obecne mamy w 5,10,15 przeceny online kupiłam dres, czapkę kurtke na jesień cieplutką, dżinsy, 2 bluzki, koszule dżinsowa bluzkę na długi rękaw 2, rajstopy, skarpetki za wszystko dalam 180 zł. Polecam rzeczy są na prawdę dobre gatunkowo to po pierwsze a ceny super normalnie musiałabym za to zapłacić ok 600 zł oczywiście w tym sklepie.

@Porzeczka1234 kochana dziękuję że pytasz :) u mnie ok mam już 36 tc także powoli się szykuje. Wczoraj pakowalam torbę dla siebie do szpitala i jestem z siebie dumna zamieściłam wszystko do jednej małej:) Zastanawiam się nad nawilżaczem powietrza masz polecasz ?

@Porzeczka1234 u mnie bz..... jutro 14+0 - bez objawów ciagle, wiec ze stresikiem. Żadnych kłuć, ciągnięć, na szczęście żadnych gorszych atrakcji też. Detektora wciąż nie kupiłam, bo niby i tak wizyty co tydzień były. Teraz dopiero będą rzadziej, więc kupię.
Za to błonnik z pingwinkiem to błogosławieństwo ;) Dzięki @iveo i @magda1208 - R E W E L A C J A!!!
Tylko pytanie - można go pic dzień w dzień?
@Auri_a wkasnie -wszystko już przygotowane?

@marshia jak się ma nie dziać to niech się nie dzieje do końca bo teraz jakby kuło i ciągło to by Cię niepokoiło czemu nagle itd....
Błonnik jak najbardziej można codziennie bo składa się wyłacznie z naturalnych składników ponadto on się nie wchłania do organizmu tylko działa w jelicie ale niekoniecznie trzeba bo te zaparcia nie zawsze trwają cały czas
Koło 14-16 tyg chyba był najwiekszy problem u mnie

reklama
Do góry