reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 mnie sama lekarka uprzedziła że pisze na ulotce ze nie wskazane dla kobiet w ciąży ale powiedziala ze 1dziennie nie zaszkodzi. Poza tym jak Malina Ci przepisal to jestem spokojniejsza. Spacery póki co u mnie odpadają bo boli jak chodzę.
@Zzzzz a mowila Ci ta lekarka do kiedy ma trwac to przyzwyczajanie? Bo chyba nie do konca ciazy ma Cie to bolec?!

reklama
Dziś i wczoraj boli mnie jak przed krazkiem :/
@Zzzzz zycze Ci, zeby to jednak psychika platala figle... i zebys jakos dotrwala nawet z tymi bolami do konca !
Mowie o tej psychice , bo zauwazam zaleznosc u siebie.. zaczynam wierzyc w to, ze te wszystkie bole a przynajmniej wiekszosc to byla reakcja na stres, to nie tak ze ich nie bylo, a ja myslalam, ze sa, ale chodzi o to, ze prawdopodobnie moj organizm tak sobie zaczal radzic ze stresem , ze odlozyl to wszystko w okolicy plecow, jajnikow itp... a dyskopatia tylko nasilila sprawe...
Mimo wszystko, ja jako mega panikara pewnie bym zachowywala sie tak jak Ty i rozwazala kolejna wizyte.. eh.. kiedy widzisz sie ze swoja doktorka?;*
Przytulam ! I sily zycze !

@Zzzzz zycze Ci, zeby to jednak psychika platala figle... i zebys jakos dotrwala nawet z tymi bolami do konca !
Mowie o tej psychice , bo zauwazam zaleznosc u siebie.. zaczynam wierzyc w to, ze te wszystkie bole a przynajmniej wiekszosc to byla reakcja na stres, to nie tak ze ich nie bylo, a ja myslalam, ze sa, ale chodzi o to, ze prawdopodobnie moj organizm tak sobie zaczal radzic ze stresem , ze odlozyl to wszystko w okolicy plecow, jajnikow itp... a dyskopatia tylko nasilila sprawe...
Mimo wszystko, ja jako mega panikara pewnie bym zachowywala sie tak jak Ty i rozwazala kolejna wizyte.. eh.. kiedy widzisz sie ze swoja doktorka?;*
Przytulam ! I sily zycze !
Jestem po wizyce :) teraz kłuje mnie po lewej stronie pobdrzusza. Kurna wszystko mi sie kojarzy z bólami poronnymi.

Jestem po wizyce :) teraz kłuje mnie po lewej stronie pobdrzusza. Kurna wszystko mi sie kojarzy z bólami poronnymi.
Zzzzzz przydaloby sie jakies wino na rozluznienie wypić, ale nie mozna.. ;p a moze zamiast myslenia , ze cos jest nie tak sprobuj pomyslec jak bedzie fajnie jak urzadzisz pokoj dla dziecka, poogladaj cos na necie , ale dla dziecka, dla siebie w ciazy, a nie czytaj co znaczy klucie tu czy tam. :* sprobuj zajac glowe czyms innym i później dojdziesz do wniosku czy bol Ci w tym przeszkadzal czy o nim.zapomnialas :)

@bertha bardzo daleko. To bronowice. A ja w srodmiesciu. To min 20 min samochodem najbardziej zakorkowanymi drogami o tej godzinie. Trzeba by cos wymyslic
Oj, co za pech.. a o której w ogóle kradzieżową Natusia? Do której jest sens żebyś się spotkała? Gdzieś w połowie drogi jest jakieś centrum handlowe czy coś .zeby na kawkę się spotkać?

@bertha ale Cię wywiało na Balicką. Dla mnie to do Tarnowa bliżej niż tam :)
Noż cholewcia :/

@edloteh wzięłąm wyniki M do pracy,ale ja nie widzę tego o co pytasz. Przepiszę co widzę:
OCENA KONCETRACJI: Koncentracja: 235,7x10(do pot .6)/ml
Całkowita liczba w ejakulacie: 1131,3x10(do potęgi 6-nie umiem tu wstawić 6 u góry).
Ruch postepowy:6%. Ruch niepostepowy:3%.Nieruchome:91%.
Błądzę we mgle...ale może to odczytasz.
I do Urologa już męża zapisuję. A niech sprawdzi,czy nie ma żadnego żylaka.
A co do tego pytania skąd ten mój dr ma wiedzę na temat negatywnych skutków szczepień-odp mi,że na sympozjach, na które on jeździ były podawane te dane.
Woooow ale dużo plemniorow macie!! Nie wierze! W życiu tylu nie widziałam! Super!
Przecież norma ilości całkowitej w ejakulacie to >39mln! A wy macie 1131!!! Wow

reklama
Do góry