Ktory ty masz tydzień? Wiesz powiem tak im wyższa ciąża tym dziecko bezpieczniejsze bo po prostu większe . Jesteś dzielna wspieram wirtualnie.
U nas w miarę dobrze trochę malutka " beksa" wieczorami ale ja jestem już dość opanowana i wiem , że dzieci tak szybko rosną i zaraz będzie taka "duża" jak Zosia więc cieszę się każdą chwilą. Super , że z szyjka i z dzidzia wszystko dobrze! Jeździsz jeszcze do Maliny ? Jak będziesz rodzić? Jeszcze troszkę Ci zostało... Słuchaj co do męża. Ja osobiście w ciąży się nie klóciłam traktowałam go raczej jako wsparcie bo jedynie on wiedział tak na prawdę jak się bałam bo i on się bał. Powiem Ci tak po porodzie jest gorzej wtedy się kłóciliśmy ... musisz sie troszkę uspokoić ... bo wiesz , że szalejesz.. nie chciałabym Cię urazić tylko do pionu troszkę postawić... Upił się bo może jest bardzo zestresowany miało być pięknie mieliście się cieszyć z ciąży a jak to piszesz " jest nieciekawie ". Wspieram mocno pamiętaj on też się martwi i jest zestresowany... Ty mama on tatą ❤❤❤❤...
Ola rośnie a ja się zastanawiam jak schudnąć haha bo u mnie przy np ciągle głód.... straszne ... A mówią , że kp odchudza haha..
Dokładnie masz córkę po sobie wiem, że ciśnienie lekko opada przy 1 dziecku co nie oznacza , że nie chce się 2. Bierz metyle wywalcz leki ... A ja będę bardzo mocno trzymać kciuki...❤
U maliny 3 tygodnie po ostatnim szczepieniu. Jak u Ciebie?
Witaj nie znam się na kirach kompletnie coś może
@Destino tu by pomogła jak w ogóle znajdzie troszkę czasu. Na mutacje heparyna.