reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny dziękuję. Ja po prostu ledwo żyję i nie mam siły pisać. Mam mega, mega mdłości, całymi dniami czy jem czy nie jem mdli. Dodatkowo mam jadłowstręt i nie mogę na nic patrzeć. Jedynie jabłka wchodzą w grę. Już nawet nie wiem ile schudłam ale spodnie lecą mi z tyłka i nie mam sił wyjść z łóżka. Jak śpię to zaś orgazmu mnie nawiedzają i po nich mega skurcze a teraz jeszcze mój mąż przywlókł przeziębienie i mam katar i boli mnie gardło.
bliźniaki mają wolę walki i biją im serduszka. Przepraszam, że nic do Was personalnie nie napiszę. Wybaczcie i dziękuję, że o mnie pamiętacie

reklama
Zuluś! Dziękuję... teraz jestem spokojniejsza, że wszystkie ciężaróweczki mają się dobrze.... Wracam do moich ćwiczeń... A ty kochana może skonsultuj się z lekarzem, może kroplówkami Cię wzmocnią??? Albo jakiś specyfik przeciwwymiotny???? Ściskam mocno....:-D

Teraz jestem jeszcze szczęśliwsza! Moje kochane ciężarówki! Każdą z osobna całuję!

Zulaaaaa a no widzisz!!! Czyli wszystko dobrze bo te mdłości miną :-) No to teraz też jestem jakaś spokojniejsza:)

Ja wróciłam od ginki i......Ona stwierdziła że na chłopaka nic nie widzi więc prawdopodobnie dziewczynka;-) Nie wiem na ile jest to wiarygodne bo ma kiepski sprzęt ( w porównaniu z tym w Łodzi nie ma w ogóle porównania bo ja nic tutaj nie widziałam) no ale już jest trop. Moja córka sie cieszy, mój mąż nie bardzo bo chciał bardziej syna a ja jeszcze nie wiem co myśleć. Miałam przeczucie na syna i jakoś tak sie nastawiłam.....Zobaczymy czy się potwierdzi:)

Ostatnia edycja:
Enya szczerzy to tak wczesnie ze moze nie byc widac tego siurka mi powiedzieli wtedy ze chlopak ja czulam dziewuszke i co jest Liwka
Zula moja matko polko takoe to uroki ciazy a z blizniakami to wogole!!!! Przykro mi ale z 2 strony mnie to cieszy ze jedna ma caly czas objawy hahahaha.Lez odpoczywaj i jedz jabkla. A co do wagi nie przejmuj sie nadrobisz z nawiazka hahaja
Truskaweczko kolejnej sie udalo czekam na jej ujawnienie
Wiec w tym roku bardzo plodnie

Cześć Dziewczynki!
Zula cieszę się że się odezwałaś, bo już stracha miałam.. bidaku, nieźle Ci dają popalić maleństwa :-)
współczuje Kochana, ale najważniejsze że wszystko dobrze..:)
Alokin gratuluje serduszka;-);-), widze, że idziemy łeb w łeb :)
a jak tam obajwy u Ciebie ?

u mnie nic a nic, może jedynie na siku częściej latam, w świeta przestały też mnie boleć piersi, nawet przy dotyku..oczywsice panika...dzisiaj już poleciałam rano na usg ...
serduszko jest 158 FHR , mały człowiek rośnie.. ma prawie 11 mm..:-)
lekarz już kazal mi się uspokoić z tymi usg co chwile, teraz jeśli nie będzie żadnych złych sygnałów, mam się pokazac dopiero w 12tyg..
ale znając mnie polece znowu za tydzień..
Teraz najgorszy tydzień przede mną, w ostaniej ciąży właśnie w tych dniach przestało bić serduszko...

Odebrałam tez różne wyniki, z krwi ok, ale z moczu trochę podwyższonych , za dużo ciałek ketanowych, erytrocytów i oczywsice leukocytów,
ale tak jak piszecie, na razie się tym nie martwię, w końcu przy tej ilości leków, dziwne żeby wyniki było super.
Hiv , kiły i inne paskudztwa tez wykluczyli..;-)

Gosiu pytałaś o toxo, teraz odebrałam wyniki i potwierdziło się że przechodziłam,
w klasie IgG mam 295, a dodatni jest już powyżej 3.
Robiłam też te d-dimery, ale za chiny nie potrafie interpretować wyników:sorry2:
Enya cieszę się że już spokojniej w domu :), to mówisz że prawdopodobnie córcia , ;-)
Truskaweczko iskierko Ty nasza;-), nawet ni wiesz jak bardzo pragne , że by Wam się udało !!!!
a powrót Męża coraz bliżej:-):-)

Enya szczerzy to tak wczesnie ze moze nie byc widac tego siurka mi powiedzieli wtedy ze chlopak ja czulam dziewuszke i co jest Liwka
Zula moja matko polko takoe to uroki ciazy a z blizniakami to wogole!!!! Przykro mi ale z 2 strony mnie to cieszy ze jedna ma caly czas objawy hahahaha.Lez odpoczywaj i jedz jabkla. A co do wagi nie przejmuj sie nadrobisz z nawiazka hahaja
Truskaweczko kolejnej sie udalo czekam na jej ujawnienie
Wiec w tym roku bardzo plodnie

Kaira czy Ty czasem coś więcej od nas wiesz ?? Już się cieszę ;-)

A co tu taka cisza??? Hę?? Ja mam dzisiaj niezrozumiałego doła....Mówię Wam, jak nie wrócę do pracy to zwariuję;-)
Odebrałam już pessar i jest ogromny!!! A mam nr 1 więc najmniejszy. Ciekawe jak On mi to tam wciśnie hehehe
Moja ginka w Kielcowie robiła mi USG szyjki i generalnie nic się nie uwypukla a szyjka chociaż krótka jest zamknięta. To najważniejsze wieści. Ale na pessar i tak sie decyduję bo lepiej dmuchać na zimne, a tak jak Malina mi powtarzał - skoro jest pięknie z dzieckiem i sie udało to nie można tego zmarnować:)

Kaira a kiedy na 100% potwierdzili u Ciebie płeć?? I w którym tygodniu zasugerowali chłopca??
Mówisz że kolejna z nas zaciążona....Ale extra, ja mam pewne podejrzenia ale też nic nie chcę pisać bo tak jak piszesz - czekamy:-)

Enya, pessar skladaja na pol i spokojnie przechodzi:-):p mnie bardziej bolalo badanie ginekologiczne niz zakladanie pessara. :-) dla mnie jedeynym minusem pessara to codziennie zakladanie na noc globulki, a. Tak niech sobie siedzi :-D

reklama
Witam
Enya na pierwszych prenatalnych potwierdziła chłopaka ale mam sie nei nastawiać,oczywiscie powiedziłąm ze dziewczynka bedzie, w 15 juz moja gin potwierdziła ze lasencja, i juz chyba z 10 osób potwierdziło wiec chyba zostanie, ale do końca nigdy nie wiadomo, znam tyle przypadków na bloku porodowym i tego szoku ze piękne jaja są pózniej.
Ja od 2 dni mam totalspadek formy czuje sie bardzo słabo. Oj te przesilenie wiosenne chyba wychodzi

Do góry