reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Satchma - ja finansowałem sobie tylko kilka badan ( fosfolidowe i kardiolipowe ) dlatego , ze juz sie doczekać nie mogłam chciała wiedzieć teraz i tutaj a ze skierowaniem musiałam czekac dłużej . Na koszt funduszu i tak zrobili mi badania teraz jestm pod opieką kliniki poronien nawracajacych i tam wlasnie 2 tygodnie temu miałam 2 operacje usunięcia przegrody i rekonstrukcja mojej macicy dwurożnej a na ta operacje czekałam 6 miesięcy .
Troszke mnie przestraszyłas bo myslalm , ze jak juz zrobią ten zabieg to bedzie wszystko ok a teraz ty ze swoja historią postawiłaś wielki znak zapytania .
Wiem , ze tera jest ci smutno i zawiedziona , ale gdy wszystko sie zagoi i psychicznie dojdziesz do siebie , to zaczniesz działać . Poszukaj dobrego lekarza i bedzie ok . I pozytywne myślenie . Zostań z nami i pisz jak cię cos niepokoi .

Witajcie dziewczyny, jak tam samopoczucie?

Witam nowe kobietki i oczywiscie wspolczuje strat. Badzcie dzielne i zagladajcie do nas!

Witam wieczorową porą .Pozdrawiam brzuchatki , staraczki i nowe zagubione dziewczynki.Ile możemy tyle pomożemy

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczęta w czwartkowy wieczór

U mnie bez zmian, dalej kiepsko się czuję, mam mdłości choć mniejsze niż wcześniej.
Witam Nowe Mamy na Naszym smutnym ale pomocnym wątku.
Satchma...tak spojrzałam na Twoją sygnaturkę i nasunęło mi sie pytanie, miałas robioną histroskopię? Ty tracisz ciąże na późniejszym etapie a nie na samym poczatku, może jakiś problem w macicy jest? Jakie robiłaś badania? Beta prawidłowo przyrastała?

Witajcie nowe kolezanki. Przykro mi z powodu Waszych strat. Zachecam do zostania z nami, dziewczyny maja tutaj bardzo duza wiedze i napewno zawsze ktoras pomoze:) Ja uwazam ze to forum jest szczesliwe i kazda predzej czy pozniej doczeka sie swojego maluszka. Ciekawe ktora nastepna z nas teraz zaciazy;) Mi sikaniec nie wyszedl wiec czekam na nastepna owulke. Teraz moze Arda bedzie nastepna, albo cud sie zdazy i okaze sie ze Fondie jednak peklo jajeczko i ze lekarz sie pomylil, a Moze Susana zrobi nam niespodzianke.... Ach dziewczeta ktoras z nas napewno niedlugo zaciazy, tylko ktora???

Strawbelka, zobaczymy, ktorej pierwszej sie poszczesci :) ale predzej czy pozniej sie wszystkie doczekamy, gleboko w to wierze :)

Doris, meczysz sie bidulo, ale warto :)

reklama
Arda ..masz czas pisać??? Myślałam że masz " maraton".No chyba że masz chwilkę przerwy....hehe.
Na ciebie teraz wypada ....!!!!

Do góry