reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Fondi
Ale super:) Choć musze Cię spierniczyć:p bo już nie mogę czasami Cię czytać, z tymi Twoimi czarnymi myślami!!!!!!!
Masz rozkaz myśleć tylko pozytywnie!
Kobito weź się w garść bo jest pięknie:)&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s gdzie mieszkasz to Ci kopa zasadzę;)

Susana
&&&&&&&&&&&&&&&

Nafoczko
Przykro mi bardzo, że musiałaś usłyszeć takie zeczy - nawet ni chce myśleć jaki masz kołowrotek w głowie.
Ale wierzę,że będzie ok!:) Musi byc:)

Doris
Jednak wyniki będą jutro. Po pracy po nie podjadę, bo dziś musiałabym czekać, a coś zmęczona byłam i jeszcze na cmentarz do Dziadków chciałam podjechać.

Dziewczyny,
Mam do Was pytanie: ile po zabiegu można się kochać? Nie wiem co się dzieje, ale już od tygodnia mam taką ochotę.....po porzednich stratach miałam jakąś barierę , a teraz myślę tylko o jednym - ale musze mieć coco dzambo z hormonami:)

Lumia
Dwa tygodnie po zabiegu nie można

Dzięki Susana - czyli, że jutro mogę:p Dziś minęły dwa tygodnie;)

Zapomniaam napisać ,że dostałlam wyniki histopatologiczne - ale są mega krótkie! Ostatnio ktoś się bardziej natrudził. Teraz tylko zdanie i koniec...doczesna martwicza ropiejąca....

reklama
Fondie ciesz się ciesz, bo jest naprawdę z czego. Ale uwierz ,że jak będę Cię słuchać z tymi ale może ...strace to obiecuję że ... sama nie wiem ale ciesz się i jest dobrze.Więc wrzuć na luzz

Do góry