reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wynik ana miałam powtarzany trzy razy i zawsze było to samo miano święcenia. Tak więc mój katar trwa od 2012.

reklama
Czesc dziewczynki, ja oczywiscie nadal czekam na glupia @. Bierze mnie powoli cholera.

Co do szpitalnych dokumentacji - ja przy drugiej stracie mialam w wypisie - ciaza obumarla. A obumarla w zasadzie nie byla. Cos tam pecherzyk rosl, wygladal nieprawidlowo, zarodka nie bylo. Za to macica cala w skrzepach, krew sie ze mnie lala non stop. Czekano tydzien, potem zdecydowano o przerwaniu ciazy ze wzgledu na ryzyko zakazenia i powiklan. 2 lekarzy mi wyraznie powiredzialo, ze szanse sa praktycznie zerowe, a dalsze przeciaganie sprawy moze tylko spowodowac konsekwrencje dla mnie. Zgodzilam sie chociaz bylo trudno. W wypisie dali ciaze martwa, zeby nie trzeba bylo tlumaczyc sie z usuwania ciazy. Ja nie drazylam, nire mia
Am sily.

Witam. Probowałam przeczytać cały wątek od początku, ale nie udało mi się. Jestem po 4 poronieniach i nie znam tak na prawdę przyczyn poronień. Robiłam masę badań, z którym jedynie wyszło że mam p/przeciw plemnikowe. 2,3,4 ciąża były na encortonie, acardzie, oraz duphastonie. Mamy rozpocząć kolejne starania z włączeniem fradmin 2500 j. Czy jest tu któraś z was z podobną sytuacją??

teczowa 89 witaj u kogos sie leczysz ? jakie badania wykonywalas ?
dziewczyny po zabiegu plamilam wieczorem dostalam bolow jak na @i dzis od rana wlasnie jakbym ja dostala dosc obfita podbrzusze lekko pobolewa jak podczas @ to normlane? ja juz nie pamietam jak bylo.po ostatnim lyzeczkowaniu bez cytotecu bo.po nim od razu lala sie dlugo krew a bez nie pamietam :( zadzwonie chyba jeszcze kolo 10tej do tej babki lekarki...

Witaj Tęczowa89

Nie raz spotkałam się z tym alieni i ciekawi mnie co to?? U mnie w rejonie się tego słowa nie używa :)

Probowałam przeczytać cały wątek od początku, ale nie udało mi się.

Ja też od wczoraj zaczęłam czytanie po 2h ubyło jedynie 25stron. Myślę ,że znajdzie się ktoś z podobną historią.

Fondie co do badań bety to rób co tydzień lub co dwa tygodnie na początku. Potem wystarczy raz w miesiącu.

bea juz wiem, ze spada ...nie mam atakow glodu,spaniai przede wszystkim wogole mnie nie mdli.nawet przestalo juz z rana smaki wracaja :) piersi tylko jeszcze bola:) ale nie odstawilam bromergonu zeby laktacji nie miec jak po ostatnim poronieniu.Zastanawia mnie tylko czy nagle.dostanie miesiaczki albo rozpoczecie krwawienia dopiero dzis jest.normlane.
teczowa jakie mialas dawki.encortonu ? a robilad allo.mrl albo komorki nk ?moze szczepienia albo intralipid by pomogl ? ale pewnie juz o tym wiesz :)

reklama
Dzień dobry wszystkim :)

Beatka alieni to inaczej ufoludkowie, w sensie dziwni ludzie jak nie z tej planety (z ang. alien - obcy) ;)

Fondie ja po łyżeczkowaniu tylko lekko plamiłam dwa dni.

Do góry