reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja mialam normy takie jak Malinowa, jesli chodzi o nk. Moja immunolog mowi ze z tymi normami to jak z normami przy tatczycy. Powinno byc do 12%.
Lilia miala 17% i tez jej kazali zbijac.
Nie bede sie spierac, pisze co mo lekarze mowia.
Wyszłaś już od gina?
Czy znowu coś pomyliłam ?

reklama
Ja mialam normy takie jak Malinowa, jesli chodzi o nk. Moja immunolog mowi ze z tymi normami to jak z normami przy tatczycy. Powinno byc do 12%.
Lilia miala 17% i tez jej kazali zbijac.
Nie bede sie spierac, pisze co mo lekarze mowia.

Ja te ż usłyszałam od jednego gina, że najlepiej by 5% nie przekraczałyi że często normy laboratoryjne nie odnoszą się do kobiet w ciąży.

Malinowa
Kiedy masz wizyte u Wilczyńskiego?

Teraz czekam na histero, bo mi zlecił i dopiero po niej będę się umawiać

Jestem juz, zasiegu nie mialam jak wracalam.
Wiec tak.
Dzis mam 10dc, musze czekac na @ jak ja dostane to mysze przez miesiac brac jakies tabletki ktore dzialaja na zasadzie tabletek anty. Potem jak je odstawie i dostane znow@ to la laparo.
Z wyliczen wychodzi ze gdzies w kwietniu laparo. Moze uda sie udroznic, jak nie to wtedy zaraz szybko in vitro.
Lekarz sie dziwil ze zapchany, mowi ze cos mu tu nie pasuje, bo kontrast nie wychodzil z macicy i prawdopodobnie jajowod przytkal sie przy samej macicy.

reklama
Tylko teraz z mezem sie zastanawiamy czy jest sens robic to laparo, bo znow tyle czekania i nie wiadomo czy uda sie przepchac. I czy nie lepiej juz odrazu isc na in vitro.

Do góry