reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny ja Was proszę opanujcie się z tymi postami :-D O mało się nie posikałam ze śmiechu czytając Wasze posty, a zaznaczam, że siedzę na kanapie z materiału, a nie ze skóry :-D

Strawbelka - coś czuje, że pół etatu dostaniesz :tak:

burczuś –
nie powiedziano mi o tym. Resztę dziewczyny już napisały

teczowa - trzymam kciuki, żeby w końcu zaświeciło dla Ciebie
bf1a77ddcba558eda3503c6bf5d6a21e_th2.gif

i żebyś spełniła Swoje największe marzenie :tak:

reklama
Lilia musimy sobie tu troche pozartowac, zeby zapomniec o problemach.
Nie bedziemy przeciez wiecznie tu tylko plakac;)

Susana kolezanka mojej siostry sobie pobrokatowala :p piszla na wizytę do gin i chciała się pofukac zebt ladnie pachnieć :) pech w tym ze pomylila brokat z dezodorantem :p mina lekarza BEZCENNA! A ona jak by miala łopatkę, to by się zakopala :p
Ale lekarz ja pochwalil, ze starannie sie do wizyty przygotowala
Ja nie mogę .
Ale czad .
Dobrze że sobie nie zakleiła tym lakierem.Bo jak by ją zbadał.

To jeszcze historia z porodowki, dziewczyny w szpitalu opowiadaly.
Kobieta rodzila silami natury, jak urodzila to lekarz mowi do meza - No to szyjemy teraz na miare.
Maz zaczyna rozpinac rozporek, a lekarz mowi ze zartowal.
Lekarz szyje, a maz do niego - Doktorze a mozna by tak dwie petelki wiecej.
Nie wiem na ile to prawdziwa historia, ale to podobno szef szpitalnej kolezanki meza byl.

Dziewczyny ja Was proszę opanujcie się z tymi postami :-D O mało się nie posikałam ze śmiechu czytając Wasze posty, a zaznaczam, że siedzę na kanapie z materiału, a nie ze skóry :-D

Strawbelka - coś czuje, że pół etatu dostaniesz :tak:

burczuś –
nie powiedziano mi o tym. Resztę dziewczyny już napisały

teczowa - trzymam kciuki, żeby w końcu zaświeciło dla Ciebie
bf1a77ddcba558eda3503c6bf5d6a21e_th2.gif

i żebyś spełniła Swoje największe marzenie :tak:
dziękuję Ci bardzo...rozczuliłaś mnie :) :*

Witam
Strawbelka dzisiaj święto obchodzi mój mąż a ja nadal lezakuje chociaż to utrudnione bo przedszkolak nie może znieść widoku matki na kanapie i ciagle a to u fryzjera a to w restauracji jestem :-) u mnie czysto i mdli mnie na maxa. Dzień rozpoczął pawik więc nadzieje rosną :-) a co u was?

reklama
Ja mam swoje święto na tygodniu więc piekę sobie tort [emoji6] a oprócz tortu robię rosół, z którego potem zrobię gościom flaczki (ja nie jadam bleee), później zrobię jeszcze karpatkę i gyrosa, a potem podjeżdżę na mopie po domu [emoji39] o tak sobie dziś odpoczywam [emoji16]

Do góry