reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam wszystkie dzwiewczyny.
Fondi po co ty dzwoniłas do tego konowala. Tak Ci prowadził ciążę , że to był ,tylko czeski film. Leki sobie został bo na pewno ci się przydadza. Malina zrobi wyniki, histeroskopia i dostaniesz konkretne zalecenia. Ten Twój stary ginekolog po prostu nie ma takiej wiedzy i podał Ci takie ceny żeby się pozbyć takiej pacjentki

Przepraszam, że przychodzę się żalić:( popłakałam się tak porządnie pierwszy raz od zabiegu i zdołował mnie moj lekarz:( dziś urodziny corki od rana w usmiechach latam gotuje sprzątam i postanowiłam zadzwonić do lekarza mojego bo chce żeby odkupił leki ode mnie. I po 3 próbach w końcu oddzwonił. Oczywiście mówił jak mu przykro, mówił, że odkupi leki i pytam w końcu co dalej.,, a on do mnie, że jestem pierwszym takim przypadkiem co się tak nie udaje:(,że sam nie wie co dalej, że są jeszcze szczepionki i można ich użyć przed zajściem ale miał pacjentki którym to podawał i nic nie dało bo poroniły. On sceptycznie do nich podchodzi i jego słowa"***** daja" ...
pytam się odnośnie badań może coś doradzi twierdzi, że badania kosztuja 13tysiecy a i tak nic nie wniosą bo mam robioną genetyke i jest dobra a postępowanie po badaniach zawsze jest takie samo i odradza robienie badań. ..
pożegnałam się usiadłam i zaczełam płakać:(

czyli co mamy XXI wiek a on dal do zrozumienia, że nie ma szans dla mnie? ze nie bede miała dzieci bo nie ma na mnie juz pomysłu?! że szczepionki nic nie daja? to co mam usiasc i pogodzić się, że to koniec?że nie będę miała więcej dzieci? badan nie ma sensu robić ? to dlaczego nie moge miec cholera wiecej dzieci??1 mam zrezygnować tak po prostu? siedzę i płaczę masakra jakas..
a swoją droga ładnie zarabia na badaniach jak bierze 13 tys. a za szczepionke 2,5tys. niezle...
dziewczyny jest tutaj jakas na forum ktorej nie pomoglo dwa razy zestaw zelazny? albo szczepionki nie pomogły?...mam takiego dola ze mam dosc:( do tego łeb mi napieprza od godziny a w domu nic przeciwbólowego nie ma:( przepraszam za dolowania takie dobre humory tu byly od wczoraj. Czasem musze to komus napisac bo maz z cora na basenie a nikt inny nie zna tego problemu poronien:(

Lekarz podał Ci dwie sprzeczne informacje: pierwsza ze takiego trudnego przypadku nie mial a druga to ze na inne kobiety te szczepionki nie działają. Jedno wyklucza drugie.
Nie wolno się poddawać w żadnym wypadku. Świat do silnych należy. Jeśli lekarz się poddał zmień go na bardziej ambitnego. Trzeba dążyć do celu a wiele się osiągnie. Zobaczysz jeszcze będzie dane nam być mamusiami, trzeba myśleć pozytywnie i inne opcje wykluczyć.

Lekarz podał Ci dwie sprzeczne informacje: pierwsza ze takiego trudnego przypadku nie mial a druga to ze na inne kobiety te szczepionki nie działają. Jedno wyklucza drugie.
Nie wolno się poddawać w żadnym wypadku. Świat do silnych należy. Jeśli lekarz się poddał zmień go na bardziej ambitnego. Trzeba dążyć do celu a wiele się osiągnie. Zobaczysz jeszcze będzie dane nam być mamusiami, trzeba myśleć pozytywnie i inne opcje wykluczyć.
Asia pieknie napisane:)

hej
U mnie też dziś nuda, była nad morzem na spacerze krótkim z córkami. Potem obiad i wróciłyśmy
Bea25ta, jak mnie podejrzałaś na FB?????????
czemu nie wysłałaś zaproszenia?

pytanko do mamusiek, no i Doris, czy was tez tak klulo w pachwinach, no masakra jak jakas kolka dowcipna?
mnie raczej nie kłuje tylko boli i ciągnie w pachwinach. A poza tym już bardzo się męcze, przy wejściu na drugie piętro dostaje zadyszki :-)

Witajcie ja nie ma co pisać w ciazy nie jestem , nie mam obiawów nie leczę się , nie chodzę do żadnego lekarza !! nudy u mnie !!! . 27 dc nie sprawdzam ,nie robię żadnego sikańca , po prostu czekam . Pozdrawiam
Ovli, co to za smutny nastrój? Proszę sie poprawić i nie dołować? :-)

reklama
Do góry