reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lumia to straszne, a wcześniej było wszystko ok, myślałam że obumarcia już się nie muszę bać a tu jednak widzę że jedak muszę

Ja od poczætku ciąży czułam się bardzoi źle, strasznie bolał mnie brzuch, przez czły czas leżałam na usg wyszła zwrotna fala A (nieprawidłowy przepływ żylny) wyszły mi złe wyniki PAPP-A i HCG i duże ryzyko trisomi 13.nie nakręcaj siė tylko myśl pozytywnie:yes:

reklama
Dziekuje że pytasz ;) . U mnie nic !!!
Czekam nadal na @ juz 2 miesiąc nie mam , testy negatywne , cycki bolą juz nie długo będę musiała wynająć jakiś podnośnik żeby mi je podtrzymywał , bo dosc że bolą to na puchły i ogólnie cała jestem jak balon . Jak @ nie przyjdzie do Poniedziałku to ide do lekarza . Tyle u mnie .

A jak i ciebie ?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ooo fuck...ja wywołałam moją @ Lutką podjęzykową. Zostało mi jeszcze prawie całe opakowanie, więc w razie cuś mogę Ci podesłać ;) mój cykl trwał 59dni...
Dziewczyny, nie będzie już tutaj żadnych nieszczęść, wszystkim się uda i urodzą w terminie piękne tłuściutkie bobasy!!!!!!

A ja wpadłam żeby się pożalić, tak mi smutno było, a teraz wściekłość mnie ogarnia - moja tesciowa oświadczyła, że dziś wyjeżdża do domu - mój M pojechał ją odwieźć na dworzec pkp, a jej jak wsiadała do auta jeszcze tutaj pod domem wybrał się numer do mnie - telefon miała w torebce, nie wiedziała o tym (a ja nie rozłączyłam połączenia) - hmmmmm 18 minut jazdy, najeżdżała na mnie i moje starsze dzieci. Dziewczyny 18 minutowy monolog ale z jakimi przekleństwami w życiu nie słyszałam takich tekstów na swój temat! A ona taka wierząca latająca do kościoła, a wyklinała jak szewc, nawet usłyszałam, że biała kiełbasa którą wczoraj kupiłam i zrobiłam jej na kolację to wygladała jak "zwiędły kut..s"
Po prostu masakra! jak można siedzieć u kogoś tydzień a potem tak na niego wyklinać? O wszystko! Dziś np. przyszła do mnie przesyłka ze sklepu HappyMum - kupiłam sukienkę wizytową, bo idę w maju na komunię - musiałam zapłacić za pobranie i nie miałam drobnych 2 zł, zapytałam czy ma pożyczyć, bo miałam całe 20 zł a kurier nie miał wydać - nawet to wypomniała że ja księżniczka jestem taka wielka i gruba, a sukienki eleganckie zamawiam i jeszcze pożyczam dwa złote od niej, że jak nie mam (miałam i ona o tym wiedziała), zresztą te 2 zł to była końcówka kwoty, to powinnam iść w worku na komunię.

Ehhh, dużo by opowiadać, tyle tego było....musiałam się Wam wyżalić.....
A to świnia...

Dziewczyny, nie będzie już tutaj żadnych nieszczęść, wszystkim się uda i urodzą w terminie piękne tłuściutkie bobasy!!!!!!

A ja wpadłam żeby się pożalić, tak mi smutno było, a teraz wściekłość mnie ogarnia - moja tesciowa oświadczyła, że dziś wyjeżdża do domu - mój M pojechał ją odwieźć na dworzec pkp, a jej jak wsiadała do auta jeszcze tutaj pod domem wybrał się numer do mnie - telefon miała w torebce, nie wiedziała o tym (a ja nie rozłączyłam połączenia) - hmmmmm 18 minut jazdy, najeżdżała na mnie i moje starsze dzieci. Dziewczyny 18 minutowy monolog ale z jakimi przekleństwami w życiu nie słyszałam takich tekstów na swój temat! A ona taka wierząca latająca do kościoła, a wyklinała jak szewc, nawet usłyszałam, że biała kiełbasa którą wczoraj kupiłam i zrobiłam jej na kolację to wygladała jak "zwiędły kut..s"
Po prostu masakra! jak można siedzieć u kogoś tydzień a potem tak na niego wyklinać? O wszystko! Dziś np. przyszła do mnie przesyłka ze sklepu HappyMum - kupiłam sukienkę wizytową, bo idę w maju na komunię - musiałam zapłacić za pobranie i nie miałam drobnych 2 zł, zapytałam czy ma pożyczyć, bo miałam całe 20 zł a kurier nie miał wydać - nawet to wypomniała że ja księżniczka jestem taka wielka i gruba, a sukienki eleganckie zamawiam i jeszcze pożyczam dwa złote od niej, że jak nie mam (miałam i ona o tym wiedziała), zresztą te 2 zł to była końcówka kwoty, to powinnam iść w worku na komunię.

Doris co za stara ku..a z Twojej tesciowej.
Wybacz ale az sie we mnie zagotowalo.
Ja bym jej juz do swojego domu nie wpuscila i zadzwonilabym do niej i powiedziala o tym jej monologu!!!
Zal mi Cie strasznie:*
Nie smuc sie!
Co sie bedziesz starym moherem przejmowac!
Nie wpuszczaj jej juz pod swoj dach!!!

Doris ty chyba żartujesz !!!! Taka aż wredna jest . Jak jej tak źle jest u ciebie to na jaki CH przyjeżdża do was , przecież nie musi tak strasznie się męczyć i przechodzić takiej traumy ;) . A co twoj M na to ?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Strawbelka to dobrze ze jest ta @! Od niej wszystko się zaczyna:biggrin2: ja jajek jeszcze niestety nie badam, czekam co odkryje nowego we mnie malina. Pewnie jakąś mutacje albo jeszcze gorsze dziadostwo. :-( :(

Powiedziałam mojemu M jak wrócił z dworca (on podczas jej monologu się się nie odzywał, powiedział jej tylko że sukienka ładna a my wychodzimy na komunię i muszę łądnie wyglądać, poza tym starał się zmienić temat w aucie ale tego jej monologu nie dało się przerwać. Był strasznie zszokowany i zaskoczony tym, że słyszałam, zrobiło mu się strasznie głupio, zresztą do teraz jest, bo mnie przytula cały czas. Powiedział, że matki się nie wybiera, ,ze ona ma takie zdanie i on nic z tym nie zrobi, bo jej nie da się przekonać i ona taka jest. Ja powiedziałam, że kolejnym razem jak będzie tutaj miał przyjechac (ma wizytę u lekarza) to ma jej znaleźć hotel, bo tutaj spać nie będzie!. Szkoda mi tego mojego M, bo to jego matka i jest mu niezręcznie bardzo

reklama
Do góry