reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Gabiś, może zmieniłaś luteinę? Ja w szpitalu dostawałam taką, po której właśnie tak miałam i mało co się rozpuszczała, a z moją domową bez problemu było.

Asiu, nie martw się, a Ci niektórzy lekarze, to chyba naprawdę czasem nie wiedzą co robią i mówią. Zero empatii. Mnie w szpitalu jak roniłam, jeden robił usg przezpochwowe, odebrał telefon i gadał, a ja tak czekałam z kijkiem nie powiem gdzie i z sercem w gardle.

Ponawiam dziewczynki pytanie. Nie mam jeszcze wyników mutacji, czy póki co 1xfolik i 1x femibion natal1 to nie za dużo?

reklama
Witam Kochane my w drodze do Łodzi . Mam nadzieję ,że wynik histeroskopii będzie pozytywny. Czeka mnie spotkanie z waszym ulubionym doktorem Maliną. Miałam was zapytać czy w dniu przyjęcia na oddział można zjeść śniadanie. ? Dziękuję

Witam się [emoji6]

Foczunia dobra jesteś z tym przewijaniem [emoji23]

Ponawiam dziewczynki pytanie. Nie mam jeszcze wyników mutacji, czy póki co 1xfolik i 1x femibion natal1 to nie za dużo?
Nie za dużo :)

Jak to jest z tym moim allo mlr? Dobre czy nie dobre? Przejmować się czy nie?
uploadfromtaptalk1476126573445.jpeg

Bo Nk wyczytałam w necie, że są ok
uploadfromtaptalk1476126638904.jpeg

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1476126573445.jpeg
    uploadfromtaptalk1476126573445.jpeg
    30,9 KB · Wyświetleń: 982
  • uploadfromtaptalk1476126638904.jpeg
    uploadfromtaptalk1476126638904.jpeg
    14,6 KB · Wyświetleń: 840
Witam się [emoji6]

Foczunia dobra jesteś z tym przewijaniem [emoji23]

Nie za dużo :)

Jak to jest z tym moim allo mlr? Dobre czy nie dobre? Przejmować się czy nie?
Zobacz załącznik 777587

Bo Nk wyczytałam w necie, że są ok
Zobacz załącznik 777589

Hamowanie masz za małe. Ja mam 5,5% i będę miała encorton. Powinno być min. 40%. To drugie badanie jest ok (mam identyczny wynik), tzn, że mąż może być dawcą do szczepień.
Edit: Mała czarna, a u kogo sie leczysz, co masz stwierdzone do tej pory? Jakie leki?
Ale pocieszę cię, to że hamowanie powyżej 0%, to dobry znak :)

Ostatnia edycja:
Hamowanie masz za małe. Ja mam 5,5% i będę miała encorton. Powinno być min. 40%. To drugie badanie jest ok (mam identyczny wynik), tzn, że mąż może być dawcą do szczepień.
Edit: Mała czarna, a u kogo sie leczysz, co masz stwierdzone do tej pory? Jakie leki?
Ale pocieszę cię, to że hamowanie powyżej 0%, to dobry znak :)
Dzięki, miód na moje serce :D

Obecnie leczę się na własną rękę trochę (pomaga mi ten zbiorczy wątek Foczusi ;) ). Próbuję teraz góra dwa razy, jak się nie uda to w planach mam albo Wilczyńskiego albo Malinę (jak uzbieram sumkę :D). Cały czas zastanawiam się czy Encorton 15mg brać czy od razu z grubej rury dać 20mg. Moje problemy podobne są do Magdy82 tylko u mnie tarczyca jest ok :)

Mam tu jeszcze wynik ANA2 i tego to już wogóle nie potrafię rozczytać
uploadfromtaptalk1476129474216.jpeg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1476129474216.jpeg
    uploadfromtaptalk1476129474216.jpeg
    74,6 KB · Wyświetleń: 2 153
reklama
Czarna mala masz bardzo wysokie miano przeciwcial,kiedys grozi Ci choroba reumatoidalna,ja tez mam wysoko,mój gin odrazu stwierdzil zespol antyfosfolipidowy na podstawie tych przeciwcial,czyli kleksane i enkorton,

Do góry