reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja tez poproszę przepis na priv! :* :)))

Dziewczyny, zmykam od Was na jakieś 1,5 tygodnia! Jadę nad morze żeglować na desce i jeździć rowerem! :)) Wszystkiego dobrego Wam życzę, trzymam kciuki za testujące, staraczki, etc! Wszystkim Wam życzę spokoju i luzuuu! Mamuśkom wytrwałości, itp. itd.
Dobrej energii moje kochane! :* i pogody!!!

SIEMAAAAAAAAAAAAAAAA! ;)
Baw się:*

reklama
@Marthi udanych wakacji :) tylko pozazdrościć :)
@iveo tak myślę , że stres bo nie czuję się zafasolkowana :)

Ja robię porządek w pokoju , wyprałam firanke poprasowałam i zmieniłam :D lol :D w takim pokoiku to za ciasno dla nas :p więc i ciągle sprzątać trzeba :) później chyba jedziemy po sofy ...fajne znalazłam w BRW kolekcja cupido bez funkcji spania ma któraś ? :) ja biorę zestaw tapczan sofa i fotel :D podekscytowana jestem , super etap teraz urządzanie :D tylko wór pieniędzy trzeba ... także no xD

Jutro jadę na chrzest do kuzyna ... miałyśmy razem z kuzynką rodzić no ale mi nie wyszło ;/ robię za fotografa oczywiście reportażyk mały :D troche mi szkoda wiadomo , bo mój Aniołek tam na górze urzęduje i jak trzymam małego na rękach to ciągle myślę o moim dzieciątku i łezka się zakręci , ale dziękuję Bogu ,że jej udało się szczęśliwie donosić , bo też miała nieciekawie .
Także jutro u rodzinki zostajemy na noc to pogrilujemy , a w niedziele mój M na jakiś pokaz "driftów" < nie wiem jak to napisać :D > jedzie z wujkiem moim , niech się chłop rozerwie troche :p bo za chwile znowu będę go ściskać nogami :p :D ogólnie Wam powiem ,że mimo tej całej głupiej sytuacji mam dobry nastrój ... i jakoś ciągle mi się wydaje ,że dopiero zaciążę we wrześniu ... no niech przylezie ta @ w końcu to uznam to za sukces i zaczne nowy cykl

Buziaczki wszystkim brzusiom :*
Przytulam wszystkie staraczki :*

@bea25ta o Twojej pipce wiedzialam dawno[emoji12]no ale dobrze pamietam ,ze bedzie corcia?czy cos poknocilam[emoji4]

@Marthi udanego wyjazdy zycze i pogody[emoji5][emoji5][emoji5]po powrocie odzywaj sie odrazu[emoji4]buziaki

@roxie123 kochana ciesze sie z Twojego nastawienia[emoji5]
Ja mam tylko stolik z brw ale zadowolona jestem[emoji4]

Ps weszlam teraz na neta i fajna ta kolekcja,bardzo mi sie podoba[emoji4]
Moja kolezanka ma ten zestaw dokladnie w tym kolorze i zadowolona jest[emoji4]
1500635979-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@nafoczka brawo ! I taki artykuł powinien wisieć na każdej patologi ciazy według mnie !

A ja dzisiaj przez to że mam więcej czasu lepiej się sobie przygladnelam i ..... tylu syfow na buzi to w życiu nie miałam o_O już wiem czemu mąż mi do tak ostatnio przygląda... :)

@roxie123 Masz już ten lepszy test :)
Nigdy w życiu bym nie przypuszczała, że pomagając wam zbierajac dawno temu wasze opinie, pomogę tez sobie :) gdybym myślała obecnie tylko o pracy zawodowej pewnie bym już dawno siedziała u psychiatry na fotelu, a tak mam zajęcie, potrzebuje Was i czuje się dowartościowana :D

@Funia90 dokładnie jeszcze do tego jest tapczan tylko ja chciałam w szarości stolik mam z ikea taki retro z szybą :) zastanawiam się bo jest jeszcze jedna firma co robi takie sofy pikowane na necie ale chyba lepiej oczami widzieć niż kota w roku kupowac :)
@nafoczka widzisz odnalazłaś swoje powołanie pomagać innym :) :*

@roxie123 ten kolor,ktory ma ta moja kolezanka to zupelnie nie w moim stylu ale ksztalt jak najbardziej[emoji4]w szarosci super.
Lozko sypialniane tez mi sie podoba z takim pikowanym zaglowkiem[emoji4]i nawet jest tam cos w tym stylu.
Ale ja zanim bede kupowac nowe to jeszcze ze dwa lata.
Mojej sypialni jeszcze fizycznie nie ma,moze gdzies za miesiac [emoji4]

@roxie123 Wy idzcie robic bobo na tym lozku[emoji7][emoji7][emoji7]musi sie udac ,jest przepiekne,ukradne Ci je.

Noo ja jeszcze poczekam troche,ale my zaczelismy we wrzesniu wiec nawet rok nie minal,a przy dzidzi szybko nam zleci[emoji4]

@iveo, też poproszę przepis!:* jadłam kiedys to u kolezanki i bylo pyszne.

@roxie123, wow, sliczne te meble!!! Choć nie w moim stylu, tzn nie pasowalyby mi do naszych moze nie malych, ale duzych tez nie wnętrz.U nas prosty, drewniany, ikeowy styl.

Krzywa chyba wyszla mi ok :) 5,04; 8,50; 6,40 przy normach (do 5,1; do 10 i do 8, 20 po 2 godz). Takze idę wcinać leniwe z owocami!

reklama
Do góry