roxie123
Fanka BB :)
@pixi.nova no dzisiaj to same piękne wieści ! :* ciesze się ! życzę cudownej ciąży :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze czekamy na twoj nowy cykl @roxie123 i bedzie pelnia szczescia@pixi.nova no dzisiaj to same piękne wieści ! :* ciesze się ! życzę cudownej ciąży :*
Na pewno się doczekasz wkrótce ale nie powiem umiesz trzymać w napięciu@pixi.nova taaaa ja to już wg nie wiem co myśleć ... lekarze każą czekać , a ja czekam i nic , może w końcu się doczekam![]()
Dla spragnionych cioc - jakosc nienajlepsza ale innych nie mamy![]()
Fiu fiu! Super hiper ekstra laska! Figura - moje marzenie
Dziewczyny!! Mam wyniki biopsji!!!! Nie ma zapalenia!!!!!!aż się popłakałam jak mi babeczka mówiła przez telefon
To oznacza ze robimy badania niezbędne do ivf i startuje z antykami od 1dc!! Czyli za jakieś niecałe 2 tygodnie!
Teraz tylko byle by wymaz wyszedł ok i jesteśmy w domu!nic więcej mnie już chyba nie może zaskoczyć
![]()
Laskisą moje wyniki: beta z poniedziałku 29,63 z dzisiaj 97,87. Progesteron z dzisiaj 21,81. Co o tym uwazacie?? Duphaston juz mam i bede brac dwa razy dziennie po jednej. Czy wg was to ok? Czy godziny brania go maja jakies konkretne znaczenie?
@susana zartowalam hahah ,nie potrafie takich rzeczy obslugiwac[emoji23]poczekam na mojego arbuzika[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom