reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 u nas gaz za 3 tyg będą kopać [emoji5] a kanalizację muszą kurde podłączyć co to ma byc nie damy sobie tyle razy się było gadalo i obiecali to teraz nie ma tak . Tym bardziej ze tylko to mnie wstrzymuje od wprowadzki bo nie chce pchać kasy w osadnik i betony a potem zakopywać jak im się coś przypomni bo to sa koszty :/ eh wiecznie coś. Dziś wysprzatalam garaż bo byl zdawalony kartonami i styropianem z mebli tak się zmachalam ze masakra [emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kas90, @Porzeczka1234, @matulkaa wspaniale rosna wasze dzieci.

Wpadam tylko na chwilke pochwalic sie ze u nas w porzadku, a mlody wazy 1083 i prawie o tydzien starszy. Mamy troche zabiegany dzien. Dzis pierwsza rocznica smierci tescia. Ah... brakuje czlowieka, byl taki usmiechniety. Bardzo by sie cieszyl z Nataniela

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Taki cytat dzisiaj usłyszałam "Siła nie tkwi w fizycznych możliwościach lecz w nieugiętej woli" Gandhi M. Dla każdej z was ode mnie te słowa posyłam, bo wszystkie jesteście wzorem na trafność tego stwierdzenia <3

Piękny cytat!!!!

Matulka, bardzo się cieszę ze wszystko dobrze :)

Porzeczka, ja będę testować 31.10, wiec może po tobie przejmę brzuszek? :)

@bertha przejmuj brzuszek od @Porzeczka1234 !!! Trzymam kciuki ♥️
@Porzeczka1234 @Destino @matulkaa - ależ Wam musi być cudownie!
@dżoł krok fo przodu z Paśnikiem :)
@Marthi @mala79 głowy do góry, u nas tez w końcu musi wyjść słońce :)
@anetkruczek cytat piękny i mądry.
@iveo kciuki za siostrzeńca.

U mnie nic..... :( coś się przyblokowało. Mozecwiecxorna dawka cos poruszy.
Doktorek był, zapytał jak tam samopoczucie, jak tam dzień, jak sie rusza. Postał, postał i widać czeka. I pyta w końcu - nie ma pani żadnych pytań??? ;) ;) Ja: nie, dziś nie. Pewnie zonk dla niego ;)

@Destino super kochana cieszę się bardzo też mały grubasek :)

@bertha oj kochana jak będzie wolny to bierz :) może od @kas90 @susana i @agatush czekają bierz który chcesz hahaha :p

@iveo modlitwa za maluszka

@marshia mam nadzieję, że puści w końcu po tej wieczornej dawce. I bardzo dobrze spodziewał się lawiny pytań a tu figa haha dobrze mu tak ;)

@anetkruczek mądry cytat

@Porzeczka1234 @kas90 Kochane nie mogę uwierzyć,że to już ten wasz czas spotkania z upragnionym szczęściem. Pamiętam jak trafiłam na forum . Otrzymałam od was bardzo dużo pozytywnej myśli wiedzy i wsparcia za co jestem i będę ogromnie wdzięczna. Będzie mi was bardzo brakowało. Mam cichą nadzieję , że nas nie opuścicie . Nie wyobrażam sobie tego forum bez was.Na pewno czuła bym się bezpieczna z waszą wiedzą. Porzeczka pamiętam jak czekałaś na MRL a tu proszę będziesz już rodzić.
@marshia Kochan wspieram oby ruszyło.
@matulkaa@destino Cieszę się ogromnie z dobrych wiadomości ..Takie wizyty cieszą.
@mała79@burczuś @bertha @Ilis91 Kochane kciuki za starania obyście nie musiały długo czekać.
@Funia90 Super wózek.
@roxie123 Pozdrawiam.
@iveo Modlitwa zapewniona.
@anetkruczek Czysta prawda zawarta w słowach.

U mnie nic ciekawego spadek formy przeziębienie zrobiło swoje. Ostatnio źle się czuje mam nadzieję , że chandra minie .

Ostatnia edycja:
@roxie123 @matulkaa wizyte przekladam poprosilam o wyznaczenie pod koniec miesiaca czyli ponad tydzien wczesniej no nie wytrzymam do 9 listopada;) moze juz Porzeczka i Kas beda trzymac swoje szczescia przy cycu :)
@matulkaa wspaniale, ze taki wynik kamien z serca zapewne :D
@dżoł wynik Ana super jeden problem z glowy!
@mała79 @bertha to trzymamy &&&
@Porzeczka1234 wzruszylas mnie Kobieto tym co napisalas o Mezu. Alez to piekne uczucie musi byc :):):)
@marshia jak tak bardzo doktorek chce to by go nie rozczarowac mozemy podrzucic kilka propozycji pytan z kategorii podrzednie złożonych :) mam nadzieje, ze dzis to bedzie Twoja ostatnia noc w szpitalu a potem to juz tylko porodowka!

reklama
Jesteście kochane wszystkie

@magda1208 ja nie myślę odchodzić od Was kochana mam nadzieję , że starczy mi czasu aby wszystko pogodzić.

@Maciejka78 bo my wszystkie brzuchatki takie beksy jesteśmy :p:D mnie też wszystko wzrusza. Ale taka prawda , że są to chwile wyjatkowe życzę Ci abyś w niedługim czasie tego doświadczyła zresztą każdej z Was tego życzę.

Do góry