reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@anetkruczek ja od 3:49 trzęsłam majtami ze strachu.... obok bohaterki nawrt nie stałam ;) A to, ze teraz jestem już w domu, a nie na sali pozabiegowej to jego decyzja, chociaż w przypadku innej pacjentki zrobiłby łyżeczkowanie. Wie, ze każdy miesiąc jest istotny. Chociaż ja już mówiłam, ze zróbmy i miejmy to z głowy. Wzięłam już 1 tabletkę Ergotaminy. Wieczorem druga i tak przez kilka dni. Na razie żadnych skurczy nie mam :/ Mam nadzieje, że na nie zareaguję już prawidłowo i nie będę wracać na oddział :(
@ovli22 lasencja z Ciebie :)

Edit: @bobasek1990 WARIATKO! ;) W 26 dc beta ponad 70 a Ty się smucisz???? Czekasz na bliźniaki czy liczysz na trojaczki odcrazu? Ze chcesz więcej??? ;)
Czytam od wczoraj udane ciążę i wszystkie prawie wszystkie miały po 200 coś cieszy mnie progesteron ostatnio badałam o 9 tydzień temu był 17 chyba a dziś o 10.30 badałam 40 jest

reklama
@ovli22 ... u mnie cycki przechodzą jakiś dziwny etap :D od ostatniej biochemicznej cały czas są jak bomby ...bolą , są żyły i wg co ja dużych nie mam B noszę , to musiałam kupić nowy stanik bo mnie gniotło ... nie wiem czy to hormony czy jaki kij , ale cycki mam ciążowe , więc na pewno nie będą dla mnie wskaźnikiem , że II kreski

@agatush :*

@ Roxie ja tez mam większe i takie nabrzmiałe od progesteronu i ciągłych hormonów bo ja bez tapsów jestem tylko 3 dni w miesiącu . Zaraz zacznie się sezon czekania na @ i dopiero będą jak bomby .. [emoji35]nie dotykać [emoji732]️[emoji732]️[emoji732]️ !!! Ho ho ho

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
Do góry