reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kasiu kochana przeżywam to tak jak by to mnie dotyczyło jakie zaskoczenie łzy same do oczu napłynęły gdyby nie facebook nie zauważyła bym . Ogromnie się ciesze gratuluję rodzicom . Kochana a tak chciałam przejąć twój bądź Porzeczki brzusio.
@Porzeczka1234 Kochana to teraz czekamy na ciebie .

@bobasek1990 ja muszę przyznać ,że dość szybko bo jak zobaczyła pozytywny test to od razu panika , że muszę szybko się szczepić myślę , że to było półtora tygodnia po pozytywnym teście beta była 2200 bo mówiłam o tym Malinie. Kochana ja nie będę Cię namawiać czy masz się szczepić czy nie ale ja zaufałam bezgranicznie malinie z małymi "kłamstwami" brałam dłużej encorton, taki jest jego sposób leczenia z doszczepianiem. Rozważ to na spokojnie zrób jeszcze betę zadzwoń zapisz się zawsze możesz odwołać szczepienie jeśli byś się nie zdecydowała a termin już będziesz miała.

@magda1208 powiedz Kochana jak pęcherzyki? urosły coś po dobrej stronie? Chciałbym wytrzymać do 3 listopada będzie skończony 38 tydzień i niech robią co chca cc lub naturalnie czekam już na kruszkę po tej stronie brzuszka jestem już bardzo wykończony psychicznie.

reklama
Destinko, dasz radę! ;* Już tyle za Wami! Jesteś dzielną kobietą :) Poradzisz sobie kochana!

@Maciejka78 - ja badałam kwas foliowy kiedyś i wyszedł mi ponad norme, czyli norma była do 20, a ja miałam >20... ale wytłumaczono mi, że jak mam mthfr to to może oszukiwać (bo wtedy brałam zwykły kwas, a nie metylowany). Później nie badałam... ale biorę 800mg i tak kazał mi gin.

@roxie123 - u mnie własnie się wygasza @... ;) ale się mijamy! Idę jednak w czw. do gina, bo ten cykl miałam dziwny, co chwile bolały mnie jajniki (oba na zmianę), a i wczoraj już mnie lekko w prawym kuło. Nie ogarniam tego :/

@ovli22 - bimbałki miały być pieszczotliwie, hahahah! :)) ja tam zazdroszczę <3 sama mam wydmuszki ;p hihi!

@zosiak - tak się mówi kochana, ale... każda z nas się tu bada i tyle, każda chce dążyć do jednego ;) ja też pije winko, relaksuje się itp, mam swoje schorzenia (czytaj w stopce), ale i tak myślę, że spróbuję jeszcze raz... innego wyjścia nie mam. ;)
dużo siły dla Ciebie i pozytywnej energii ;*

Do góry