reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mickey* oczywiscie ,ze pamietamy[emoji5]

@Porzeczka1234 jak tylko bede w domku[emoji5]
A jak Wy kupilyscie te pampersy?dostaltscie od rossmana jakis kod na to?

@roxie123 a to bidok[emoji4]moja to w ogole nie chce wychodzic w taka pogode,wczoraj wieczorem z M sami szlismy na spacer a ona zostala hehe

@czarna_mala haha masz humorek widze [emoji14]

@iveo ja nie badalam poziomu kwasu,biore metyle i jakos nie widzialam sensu badania [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
trzy, a jakie masz nk? intralipidu dr P raczej nie stosuje, i raczej z własnej inicjatywy Ci nie zaleci, ja sama sobie wprowadziłam a dr wypisuje mi recepty, dr Sydor również zalecił mi intralipid.allo mlr miałam koncem 2015 11,6% teraz po kuracjach sterydem zapewne bliskie zeru, tak clexane również brać

@marshia nigdy nic mi nie wyszlo na usg, mam nadzieje ze masz racje i to resztki. Zdrowka dla mamy [emoji8]
@roxie123 ja tez bralam pare razy od 5 do 9 dc, a pozniej inny gin zalecil 3-7dc chyba zeby szybciej owu miec i w 12dc zawsze zastrzyk mialam.

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny :)
W czwartek późnym wieczorem miałam mega ból podbrzusza,wiec domyślam się, że to właśnie wtedy była owulka. Możliwe, że jeden pęcherzyk pękł rano,bo miałam śluz z krwią,a wcześniej kłucie jajnika. Dr P. Dziś mówił,że mogły pęknąć w różnym czasie,bo były różnej wielkości. W piatek był pogrzeb mojej ukochanej Babci. Bardzo to przeżyłam,dlatego wątpię,że ten cykl będzie tym trafionym..
Wczoraj byłam na mszy o uzdrowienie. Wiecie co? To było niesamowite. Każdy indywidualnie podchodził do grupy tzw. Wstawienników i oni modlili się w intencji,z którą się przyszło. Wielu ludzi padało na ziemię,jeden pan miał okropne drgawki. Byłam nieźle posrana :D ale ja nie padłam,choć po poczytaniu o tym,teraz żałuję (no nie dogodzisz :D ) ,ja czułam tylko mega skupienie na słowach księdza i wzruszenie,ryczałam jak bóbr. Wydawało mi się, że ksiądz uzdrawiał mnie może minutę-dwie,a M. Mówił ,że z 7! M. Z kolei poczuł ciepło w nogach. Potem ksiądz wziął nas jeszcze jako małżeństwo i odnowił je. Byliśmy tam 5h ,a w ogóle tego nie odczuliśmy. Ja, największy głodomór, nawet nie czułam głodu :p na koniec ksiądz powiedział,że jestem zdrowa Teraz. I czuję od tamtej chwili nieopisany spokój. Nie wiem czy kiedykolwiek czułam coś takiego. Wszystkim Wam gorąco polecam :)
Dziś miałam wizytę u Przybycienia. Pękły 3pęcherzyki, jeden przestał rosnąć i jeden niestety nie pękł i mam torbiel ponad 2cm,ale mam się nie martwić nią. Endometrium 13,5 :) i uwaga... Dostałam metypred 8mg i doktorek zgodził się na clexane!!! Tak się stresowałam, mówiąc mu o tym,że chciałabym te leki brać,że szok. Ale zupełnie niepotrzebnie, nawet nie musialam negocjować :) kocham Go :D accofil dostałam mniejszą dawkę @Beciiia-87 , zaczynam od jutra,bo nie było dziś w aptece. Do tego mam pregnę plus i dupka 3x1i lutkę 3( 1 rano i dwie na noc). 9.11 idę do niego z betą. Kazał przyjść z pozytywną,ale zobaczymy.. :) może być trójka dzieci :D ale to się chyba rzadko zdarza. Wolę, żeby było jedno,a silne i zdrowe!! Wzięłam metypred ,mam nadzieję,że obejdzie się bez sensacji :)
@marshia, przykro mi,że ze zdrowiem mamy coś nie tak,dużo sił i zdrówka dla niej!!
@magda1208 , przykro mi,że owulka nie z tej strony co trzeba..ale mimo to miejmy nadzieję na cud, a jak nie,to do grudnia jeszcze dwa cykle ;)
@kas90 , fajnie,że lada moment idziecie z Kruszynką do domku ! :) chciałam się Ciebie zapytać o Twoją Panią doktor. Czy kolejna wizyta jest tańsza? I czy w ciąży można się dostać szybko na pierwszą wizytę? Nie miałaś obaw,że ona nie pracuję na ginekologii? Ja jej ufam i myślę,że wybiorę ją,ale mam z tym mały problem... czułabym się bezpieczniej,gdyby na Kopernika była na oddziale gin-poł.
@roxie123 , ja się też staram teraz :)
@Funia90 ,@Destino ,@Porzeczka1234, @bea25ta,@matulkaa , @Kwiatuszekk23 , trzymam kciuki za spokojne ostatnie tygodnie i łatwe rozwiązanie. Niech już nic Wam nie przeszkodzi w spotkaniu tej cudownej Istotki,którą nosicie pod serduszkiem :)
@Maciejka78 i @bobasek1990 , @bertha, przed Wami długa droga,ale życzę Wam by była prosta i nudna :)
@7Martynka88 , jak Twoje jajka?
Staraczki kciuki zaciskam i za Was,tym bardziej ,że jestem w Waszym gronie :D

Aaaa. Jeszcze dwa pytania! Luteinę aplikujecie palcem czy tym śmiesznym sprzętem? Ja włożyłam palcem,ale nie wiem czy nie zrobiłam źle? Od razu mnie zaczęło piec..nie wiem czy się polubimy :/
A drugie.. bralyście encorton/metypred od razu w docelowej dawce? Ja właśnie wzięłam bez zastanowienia metypred 8mg i nie wiem czy to nie będzie szok jakiś dla organizmu?
Wiesz co, ja placilam jak przed zmianą cennika. Ok 100-150 wizyta. W ciazy dzwonisz dp rejestracji i mowisz na kiedy dr kazala ustalic wizyte (wtedy są to godzony poznowieczorne). Jak trzeba to w inny dzien zbada zawsze w szpitalu. Umowione cesarki robi ci sama, tak samo z ktg. Do mnie zajrzala dwa razy na porodowke, tez po to zeby wiedzieli ze od niej jestem :)
No i odpisuje na smsy

@matulkaa a mnie podnosila dawkę jak mialam ponad 2,5. Z tym, ze ja widze, ze ona sporo czyta i zmienia czasem poglady.

@matulkaa a mnie podnosila dawkę jak mialam ponad 2,5. Z tym, ze ja widze, ze ona sporo czyta i zmienia czasem poglady.

Mnie też wcześniej podniosła dawkę, jak tsh skoczyło powyżej 2. Ale tak, stara się być na bieżąco z najnowszymi zaleceniami [emoji4] ucałuj Asieńkę od ciotek [emoji8]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@llis91 blagam wrzuc ten artykul[emoji4]wczoraj szukalam go sto godzin,chcialam tez znalezc aktualne rekomendacje odnosnie trombofilii polskiego towarzystwa ginekologicznego i nie udalo mi sie:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry