bobasek1990
Fanka BB :)
Kochane czy to możliwe żeby na tak wczesnym etapie miała zgage wczoraj jeszcze przeżyłam ale dzisiaj to już mnie tak pali i nie ma znaczenia co zjem i do tego bol nóg od kolan w dół
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji1] męża odesłałam do swojej mamusi, ale jedzonko mi moja ciotka pyszne gotuje [emoji23]@bertha już nie mogę się doczekaćjeszcze powinnaś wysłać zdjęcie jak dzielnie mąż niesie obiadokolacje do łóżka i już wszystkie będziemy Ci tu zazdrościć, pozytywnie <3
![]()
Bertha 7dpt moze sie cos pokazac. A mialas 3czy 5dniowy?? Widze ze z lampa nie masz co zrobic. Podoba mo sie chetnie przyjme hihi dac ci adres??
@roxie123 my robiliśmy w poradni genetycznej w Prokocimiu (Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie, ul. Wielicka 265). Czekaliśmy niecałe trzy miesiące ze skierowaniami z dopiskiem pilne. Tylko tam najpierw jest rozmowa z genetykiem, a później czekasz na termin pobrania krwi na kariotypy. Mnie przy okazji zrobili cały pakiet na trombofilię.
Telefon: (12) 658-20-11 wew. 1043, 1631, 1035, 1051.
Ja byłam w 2014 roku@roxie123 ja Cię w pełni popieramAle cały czas uparcie twierdzę,że nie wiesz co zrobisz w danej sytuacji dopóki w tej sytuacji się nie znajdziesz. Możesz przypuszczać, prawie ze 100% pewnością możesz twierdzić,że Ty byś zrobiła tak a tak. Ale dopiero jak się zachowasz, dowiadujesz się jak już jesteś w danej sytuacji. Mniejsza o to
Ja to piszę z własnego doświadczenia...(nie, mój mąż mnie nie zdradził-boi się mnie
)
@czarna_mala jestem w szoku....No bardzo niefajnie Cię tam spławiali:/
Ja mam całkiem inne odczucia i całkiem inne doświadczenie. Bardzo konkretne, fachowe, rzeczowe potraktowanie sprawy. Tyle że było to w 2014 lub 2015 roku...
Zapraszam@Beciiia-87 ojjjjjj Ty łobuzie takie opisy skakania i człowiek teraz się skupić na pracy nie może![]()
jeszcze @czarna_mala robi zachętę na słodkie i już w ogóle odpłynęłam <3
![]()