reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia mi już nic nie pozostało oprócz wyluzowania wiem że jestem obciążona genetycznie będę czekać az się doczekam z tym co biorę :) A jak się nie doczekam no coz widocznie mam inne powołanie ważne aby mąż był przy mnie i żeby mnie ktoś nie męczył psychicznie a dam rade [emoji4] Wiesz że mam trochę inne zdanie i tak samo do in vitro, które często nie daje rezultatu a ludzie biorą je jako ostatnia deskę ratunku a to nie jest tak , przecież są pary po in vitro poronieniach i dzieci mają nagle ja takich ludzi też znam i gdzie tu szukać co pomogło wiadomo to nie trwa rok dwa trzy czasami po 7 10 latach to dziecko jest kiedy ludzie mają dosyć także tylko swoje zdanie wyraziłam [emoji4]wiem też ze kiedy coś jest uszkodzone i trudniej jest zajść to lekarz musi zadziałać, róbcie swoje to co Wam serce dyktuje i aby do celu ;* życzę Wam jak najlepiej oczywiście ;* ale wiecie ile ludzi tyle poglądów [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@bertha skarbie przykro mi..ale może jeszcze jest nadzieja?

@Porzeczka1234[/USER] przetrzymasz to kp jesteś dzielna, ja to przystawialam cyca, zaraz potem ściagalam laktatorem i dokarmuałam tym ściągnietym przez sondę ze strzykawki i tak cały czas.. aż nauczyła się dobrze ssać i ciagnać ile trzeba[emoji4]

Ostatnia edycja:
Kochana a możesz podrzucić tytuły tych prac? Ja potrzebuję tez większej wiedzy, ale z publikacji właśnie. Chcę mieć Jakues podparcie naukowe.
słońce tu miałam na mysli taki lek immunosupresyjny adalimubab- czytałam któreś forum że dziewczyna miała skopany cba i to jej lekarz zalecił a praca chyba była Maliny musiałabym poszukać spóróbuje ale nie obiecuje,
Locja ja również brałam ovarin jakiś czas temu,po nim jajka mi lepiej rosły obecnie nie biorę już

@bobasek1990 trzymam kciuki za [emoji173]

@Ilis91 kiedy test?

@marzycielka81 super jesteś zdolna piękne te bombki

@zosiak współczuję bólu może @Destino ma rację

@bertha @marshia kochane to piszę moje drogie badają robią wywiad później biorą Cię na blok i tu za zaczyna się rozmowa proszę ściągnąć majtki haha i uwaga koszule i uwaga stanik więc stoję taka gruba haha Pan dr anestezjolog się przedstawia i mowi proszę sobie usiąść i wypiać się kręgosłupem jak kot ja mówię chyba gruby kot haha wszyscy lacha dał zastrzyk kazali się położyć i po 5 minutach każą podnieść nogę ja mówię że nie umiem wszyscy breha miałam zgrany zespół 2 ginekologow 2 anestezjologów pielegniarka zabiegowa 2 położne. Jak wyciagali małą to nie myślałam o niczym tylko zeby zapłakała i nie wiem co czułam ale jak łożyska to już moje drogie takie wrażenie jakby ktoś wam coś wyrywał nie wiem platy skóry myślałam , że zwariuje i dostałam zastrzyk kolejny czegoś i było już fajnie. I co ciekawe rano się skarżyłam że jest zle a dzis już latam jak mały samochodzik wszyscy lekarze myślą ze jestem po sn a nie cc i co ciekawe już dziś plamie także nie jest tak źle. Na drugi tydzień powinnam być fukel nówka.

@agatush dziękuję wiesz też myślę że piekna ta nasza mała ale ja mało obiektywna jestem [emoji14]

@marshia ja tez zamawiam zapłacę piekne sa dodam że uwielbiam pierniki

@berha kochana przykro mi kochana bardzo ja wiem , że się powtarzam ale uważam , ze to.immunologia może upośledzać ci komórki. Chociaż wiem ze na nic moje wyużenia teraz masz problem z m życzę dużo siły do walki o związek i o maleństwo

@pixi.nova kochana ja nie wiem czy stymuluje lametta wiesz mnie stymulowała nią moja lokalna gin i u mnie ta prawidłowość która @mickey* zauważyła po stymulacji zdowa ciąża donoszona myślę ze dzięki malinie również moja dr mnie stymulowała zeby zwiększyć nasze szanse na ciążę zdrową

@magda1208 wracam powoli haha

@nafoczka jezu kp to męka dziś płakałam pierwszy raz chciałam aby dali jej butelkę ale
nie dali na szczęście haha jak to przetrwać?

@bea25ta jezu moje kotlety .....ale wiem że katering zamawiali haha cwaniaki
Porzeczka jeszcze trochę i sutki się zahartuja i będzie wszystko dobrze. Smaruj je sobie po każdym karmieniu swoim mlekiem (wycisnij troszkę i rozsmaruj). Mnie pomógł też MaltaN na brodawki :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 to trzymam kciuki za betę jeszcze Cię zaskoczy!!!

@marshia doceniam twój kunszt artystyczny i kulinarny także jak każdy artysta winnaś pobierać opłatę haha

@mała79 nie mam w szpitalu laktatora alw w domu i owszem poproszę męża żeby jutro przywiózł dzieki za pomysł. @agatush ona taka niecierpliwa nie potrafi złapać i cały szpital drży i ja też. Ale jutro będzie dopiero 2-doby damy radę.

reklama
@Ilis91 to trzymam kciuki za betę jeszcze Cię zaskoczy!!!

@marshia doceniam twój kunszt artystyczny i kulinarny także jak każdy artysta winnaś pobierać opłatę haha

@mała79 nie mam w szpitalu laktatora alw w domu i owszem poproszę męża żeby jutro przywiózł dzieki za pomysł. @agatush ona taka niecierpliwa nie potrafi złapać i cały szpital drży i ja też. Ale jutro będzie dopiero 2-doby damy radę.
A próbowałaś ja karmić 'spod ręki /pachy'? Jak moja Michaśka na początku miała problem z jedzeniem to ta pozycja była strzałem w dziesiątkę :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry