reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny tylko ona kazala mi badac b6, b12, kwas i homocysteine. Wg niej nadmiar b6 powoduje objawy grypopodobne. Ile Wy bierzenie b6? Moja ma 34 mg.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 Kochana malutka śliczna całusy od cioci.
@Porzeczka1234 Zosieńka Cudna buziak od cioci .
@Destino @bea25ta Zdrówka dla was i spokoju na tej końcówce.
[USER=165508]@dżoł
Nieustannie kciuki zaciśnięte.
emoji6.png

@bobasek1990 Co u was .?
@Ilis91 Spokoju i cierpliwości bo będzie nam potrzebna.
@Kwiatuszekk23 Super wieści córcia niech rośnie u mamy w brzuszku.
@Maciejka78 Pozdrawiam
@matulkaa Co u was.?
@roxie123 Kciuki zaciśnięte musi się udać.
@Funia90 Miłego wpoczynku.
@marzycielka81 Kciuki za cykl.
@burczuś @bertha @czarna_mala @mała79 @marshia @pixi.nova Kochane nieustannie wspieram .[/USER]
@nafoczka Udanej zabawy.
Dziękuję za wywołanie u nas ok dzisiaj bez jakiś mdłości ale jestem spokojna wierzę że kropeczka rośnie a co u Was kiedy kolejna beta?

@marzycielka81 kuuurdee zazwyczaj tak podają:( no to widocznie trzeba być na bieżąco. Dzięki za artykuł.
@burczuś dobrze że zmieniłyście lokal. Co to za kawa bez ciacha?:D
@Ilis91 aaaaaa tam objawy typu mdłości pfff masz "statystyczna" całą resztę;) podobno mdłości dopiero od 6tc ;) najważniejsze
... Najwazniejsze że doktor potwierdził ciążę i teraz należy cieszyć się tym stanem ;)!

reklama
Do góry