reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis ja uważam, ze szefowa nie zrobiła tego w złej wierze (chociaż zachowanie było niegrzeczne). Sądzę jak @Maciejka78 - jej do głowy nie przyszło, ze to się może znów zdarzyć. Tak jak 90% kobiet: słyszy, ze ktos jest w ciąży to normalne, ze przecież urodzi.. tez tak jeszcze 1,5-2 lata temu uważałam :(

News dnia: idę do immunologa w poniedziałek. Na NFZ. :) terminy na cito były na 2 polowe stycznia jak dostałam skierowanie w połowie października. Ale znajomosci robią jak zawsze robotę :) :) :) Dziś się dowiedziałam :) Myślicie, żeby miwic mu o Paśniku??
Czy zagrać głupa, ze jest pierwszym immunologiem do którego trafiam?

Edit: @Maciejka78 moj gin od razu jak zobaczył wyniki krzywej powiedział: metformina obowiązkowo.

Ostatnia edycja:
reklama
@czarna_mala dzieki Kochana za sugestie ale do prenatalnych do 27-go listopada to juz odpuszczam z tym drazeniem tematu bo mysle, ze na tym etapie 10 tyg. ciazy to ten tydzien czasu nie wplynie na moja ciaze. A juz i tak latam po lekarzach w sprawie mojej nadczynnosci tarczycy i tego bardziej sie boje. Poza Jerzakowa to chyba nie ma gina ktory wlacza ta metformine smutne bo o wszystko samemu trzeba sie zatroszczyc.

Hmm...to może teraz już nie włączaj ;) pogadaj z Ginem, on zapewne będzie najlepiej wiedział :)

@Ilis ja uważam, ze szefowa nie zrobiła tego w złej wierze (chociaż zachowanie było niegrzeczne). Sądzę jak @Maciejka78 - jej do głowy nie przyszło, ze to się może znów zdarzyć. Jak 90% kobiet: słyszy, ze ktos jest w ciąży to normalne, ze przecież urodzi.. tez tak jeszcze 1,5-2 lata temu uważałam :(

News dnia: idę do immunologa w poniedziałek. Na NFZ. :) terminy na cito były na 2 polowe stycznia jak dostałam skierowanie w połowie października. Ale znajomosci robią jak zawsze robotę :) :) :) Dziś się dowiedziałam :) Myślicie, żeby miwic mu o Paśniku??

Edit: @Maciejka78 moj gin od razu jak zobaczył wyniki krzywej powiedział: metformina obowiązkowo.

Heheh ehh te znajomości ;) ja do endokrynologa miałam termin za dwa lata, ale idę w przyszłym tyg ;)
Ja bym chyba nie mówiła immunologowi o Paśniku :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@Porzeczka1234 Oby jak najszybciej oczko przestało ropieć.
@Funia90 Fajny ten śpiworek.
@roxie123 Kciuki za cykl.

Jestem po wizycie i doszczepianiu . Czekamy na dalszy rozwój sytuacji dzisiaj miałam leciutkie zabarwienie tak jakby śluz brązowy powiedziałam Malinie zbadał mnie i powiedział , że nie widzi nic niepokojącego. Trochę się martwię bo czasami boli mnie podbrzusze i jajniki tak jak na @ oraz plecy do tego dzisiaj ten śluz . Bardzo bolą mnie chwilami pachwiny i strasznie piecze momentami w pochwie. Mam zwiększoną dawkę luteiny. Oczywiście doktor nie był zadowolony , że moja ginekolog zrobiła mi usg .Za dwa tyg. doszczepianie i usg. Później wizyta i doszczepianie w grudniu.

@Ilis91 @Maciejka78 to prawda ludzie nie zdają sobie sprawy , że cos może pójść nie tak i wkurzające jest kiedy mieszają się w nie swoje sprawy , kiedy na takim etapie potrzebny spokój ...no ale cóż trzeba być ponad to :)

@marshia ja bym nie mówiła chyba :) żeby usłyszeć opinię zupełnie na surowo ...wiesz jak to lekarze sobie myślą , ja się zastanawiam czy mojemu prywatnemu ginowi mówić o zastrzyku , bo żeby się nie oburzył , że działam na dwie strony...ale z drugiej strony to tez moja decyzja i to tak

@czarna_mala ja zmieniam endo ale zapisy są na koniec miesiąca dopiero do jednego , a gdybym chciała do drugiego to po nowym roku zaczyna się rejestracja i to tak...ciężko się dostać do kogoś dobrego na już i to prywatnie ! :p zazdraszam znajomości ...do obecnego endo bez kolejki chodze ;D ale chce usłyszeć opinię innego

@magda1208 dziękuję :* plamienia się zdarzają , chociaż robią stracha ... będzie dobrze ;*
A czemu nie był zadowolony , że za szybko ?

Porzeczka ja troszke przeszłam z oczkami Adama. Mial osiem antybiotykow, gronkowca i paciorkowca w oczach :( w koncu trafilam do super pediatry i kazal nam przetkac kanalik, zeby sie dziecko i my nie meczyli. I powiem Ci z prespektywy czasu, żałuję ze tak późno zdecydowalam.sie na zabieg udrażniania. Fakt, widok nie nalezy do przyjemnych, myslalam ze sama tam zejde, ale po zabiegu mieliśmy spokój. Ja najbardziej sie balam ze Adam sobie te bakterie przeniesie do buzi. Bo tarl oczka a ręce wsadzal do buziaka.

@Ilis91 napewno wszystko jest dobrze i trzymam kciuki abyyś ujrzała na usg yo na co czekaszz [emoji4] [emoji4] [emoji4]
@magda1208 takie kłucia i pobolewania brzucha to normalne nie martw się kochana a plamienia też sie zdarzają i zwykle nie oznaczają nic groźnego. Będzie dobrze[emoji4] [emoji4] [emoji4]
@bobasek1990 z takich objawów tylko się cieszyć, kiedy u ciebie kolejna wizyta?
@Maciejka78 dobrzee ze poszłas do tego endo zajmie się Wami i będziesz spokojniejsza[emoji4]
@Porzeczka1208 mojej też oczko bardzo dluuugo ropiało, wziełysmy mnóstwo kropel na receptę i dopiero zabieg przepłukania kanalika łzowego w CZDZ przyniosło oczekiwany rezultatat. Jak będzie się u Zosi przedłuzac mysle ze powinnas udac sie z nia do okulisty. Wrzuć jakieś zdjęcie maleńkiej.plissss[emoji7]
Powiem wam ze troche nastraszylyscie z tymi metyli, sama nie wiem co o tymmyslec, ja biore gdzieś ciagiem ok. roku i jie badałam poziomu......chyba trzeba bedzie zerknac
@marshia jabym.nie mowila nic o Paśniku immuno bedziesz miala porównanie, nic nie sugeruj i daj koniecznie znac co i jak[emoji6]
@kas90 a jak u Was wszystko dobrze?

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis ja uważam, ze szefowa nie zrobiła tego w złej wierze (chociaż zachowanie było niegrzeczne). Sądzę jak @Maciejka78 - jej do głowy nie przyszło, ze to się może znów zdarzyć. Tak jak 90% kobiet: słyszy, ze ktos jest w ciąży to normalne, ze przecież urodzi.. tez tak jeszcze 1,5-2 lata temu uważałam :(

Super ze się dostałaś szybciej na wizytę! Kurde, byłam dzisiaj na wizycie na NFZ u lekarza pierwszego kontaktu, mogłam poprosić o skierowanie... :/
Jak będzie fajny ten immunolog to się tez do niego wybiorę :)

Btw. Będę potrzebowała szybkiej wizyty u neurologa we wro. Nie masz może znajomosci żeby szybciej się na wizytę wcisnąć? :) w mojej przychodni najszybszy termin to koniec stycznia.

reklama
@Ilis91 Kochana trzymam kciuki za szczęśliwy rozwój ciąży . Jeżeli chodzi o objawy to doktor powiedział ,że nie musi być mdłości itp. Najważniejsze aby podbrzusze i jajniki nie bolały zbyt często.
Mi bardzo dokuczają pachwiny. Pokłuli mnie, że aż ręce bolą.
@kas90 Co u was.?

Do góry