reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Beciiia-87 a jak u Ciebie cykl i starania :)?
Ech.. Anetka w środę idę do Szlachcica zobaczymy co mi powie. Jajniki mnie kłują dzisiaj 41dc a okresu nie widać.. chciałabym już dostać @ żeby znowu zacząć starania pełną parą :)
męczy mnie ta długość cyklu. Piersi bolą.
Ogólnie uczę się cierpliwości :)
A jak u Ciebie? i co z młodą? mam nadzieję, że po chorobie nie ma już śladu ;)

@Beciiia-87 a to baardzo długo cykl masz teraz. Kiedyś doktorek mi mówił że ma ciążę z 70 dniowego cyklu, może zrób tesTy owu bo może wszystko się wyprzestawialo. Z córeczką już ok mam zamiar jutro ją posłać do przedszkola już :D

@magda1208 bardzo mi przykro.

@Ilis91 super że wizyta udana ❤❤

@marshia jak tam dalej masz tą krew czy przestało?

Ja już nie wiem czy to objaw ciąży czy grypa jelitowa ciągle mnie mdli nic nie jadłam a i tak zwymiotowalam wcześniej tak nie miałam a teraz przez cały dzień leżę i się nie ruszam i zaraz chyba znowu będę wymiotować jak było u Was @Porzeczka1234 @kas90 @naofoczka
Ja nie wymiotowalam ale calymi dniami czulam się naprawdę KOSZMARNIE do 10tc, jak na grypę jelitową.
Co do lekow. Pytalam o to dr. Mowila, ze jesli od polkniecia do wymiotow nie minelo 30 min to połknąc jeszcze raz. Mi nic nie pomagalo, nawet po wodzie bylo mo niedobrze.

reklama
Mój szpital jest beznadziejny wysłali mnie na zakazny tam mnie lekarz zbadał i powiedział że to normalny objaw mam wypić glukoze to może będzie trochę lepiej a ja wróciłam do domu i myślę jak przetrwać noc

Do góry