reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dzol, powiedz, ze zalezy ci na czasie i wolisz pilnowac cyklu. Tylko pamietaj ze stymulacja to lameta ovitrel i duphaston w odpowiednim czasie

Tez ciagle zagladam i czekam na info od @marshia

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@burczuś mi doc Paśnik powiedział, że jeśli będziemy chcieli mieć drugie dziecko to w ciagu półtora roku, mysle ze te wszystkie szczepionki do kupy tyle działają.
Macie jakies info od @marshia? :(
Wczoraj byłam na szczepieniach, za mna bylo 8 pań, jestem ciekawa czy ktoras nas czyta i boi sie ujawnic :p
PS. Od dzis ruszam z bobosexami ale sie na nic nie nastawiam, bo ani clo ani zastrzyku. Na nast. cykl bede prosic o lamette. Tylko jakich argumentow uzyc?
Powiedz ze koniecznie chcesz blizniaki i muaisz wyhodowac 2 jajka ;)

@burczuś mnie Malina to mówił, że jak byśmy się starali dość szybko to zbadamy mrl i dopiero podejmie decyzję o szczepieniach i wdrożymy leki tak ,że wiesz coś w tym jest co koleżanka powiedziała. Ja pojade do niego pod koniec marca pokazać mała podziekować I zapytać co dalej bo chciałabym jeszcze dzieci :)

@Kwiatuszekk23 ja tego wcześniej nie pisałam bo nie chciałam tu robić dziewczyną zamieszania w wyborze leczenia ale zgadzam się z Tobą, że szczepienia są lepsze ponieważ ja też myślałam o wlewach ale Malina umysłowi mnie ,że szczepienie Zmuszają organizm do wytworzenia przeciwciał blokujących w naturalny sposób a wlew jakby z automatu wytwarzają przeciwciała to znaczy organizm sam siebie nie musi wytwarzać przeciwciał bierzemy wlew I są ale ja oczywiście nie podważam metod leczenia innych lekarzy Ja tylko mówię co mówił lekarz któremu ufam. O ty w usta haha :)

@dżoł kochana ja mam lametta Jeśli chcesz mogę ci przesłać tylko nie pamiętam dokładnie ile tych tabletek mam. Jeśli chodzi o lekarza Ja bym po prostu powiedziałam że Paśnik zasugerował żebyś była stymulowana lametta ponieważ w jego doświadczenia wyniki
że jest więcej ciąży udanych Dzięki stymulacji tym lekiem

Dziewczyny nie ma nikt kontaktu z @marshia troche zaczynam sie martwić.

@roxie123 kuruj sie bo musisz byc zdrowa na badania.

@kas90 jak u Was?

Marshia niedługo da znać.

U mnie biel na teście 10dpo. Mikey, sikalas dzisiaj?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@bertha czekamy i dalej &&& zacisniete [emoji4]

Nienawidzę czosnku ale mam syrop w domu z czosnkiem i malina prędzej wypije xD

Jeju jutro nas podłącza pod te instalacje w końcu [emoji4] w sobotę idziemy na swoje eh nie wierzę [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry