@anetkruczek będziesz u dr ?
Ja mam być na 14 u dr mam nadzieje ze dużo osób nie będzie
Ja mam być na 14 u dr mam nadzieje ze dużo osób nie będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Różnie i niestety to zależy od dziecka u niektórych dzień dwa, u innych około tygodnia... I to po prostu trzeba przeczekać :-(@kas90 kochana kup sobie ten delicol ja daje od soboty I już jest na prawde super odboja mniej, kupki kilka dziennie wzdecia skurcze znikneły te krople jak @melania86 napisała rozkładają laktozę. I mam jeszcze tą biogaje 5 kropel dziennie te specyfiki mi doradziła położna I pielęgniarka spróbuj
@Funia90 to się przygotuj życie zmienia się p 180 stopni. Kochana meble zlozyłam pod koniec września zeby wywietrzały bo są drewniane. A pościel ubrałam 3 tygodnie przed terminem
@agatush moja chyba ma ten skok na rekach spi w łóżeczku płacz ile to trwa?
@monia0208 musi być dobrze. Czekam na wieści
@nafoczka kciuki za biopsję
@bentula dalej się budzi jak ty to wytrzymujesz ja już lekko padam co 3 godziny się budzi jedzenie + odbicie przebranie to ok 1 godz. Ona chciała się bawić ale dałam ją do łóżeczka puściłam evana i zasneła. Ja bym nie dała radu się z nią bawić czasem ledwo zyję![]()
U nas tak jak i Porzeczki - przeciw wzdęciom 2 razy dziennie plus probiotyki raz dziennie.... Trzymam za Was kciuki :-*Dzwonilam do poloznej, jutro mam wizyte u lekarza bo i tak szczepienie. Polozna mowi ze to potowki skoro nie suche i lagodnieje np od dmuchania. A jak ulewa to tym bardziej w tych miejscach sie robią. I wygląda to tak samo jak krostki pod nosem jak dlugo ma smoczek. Doradzila mi zeby jeszcze probiotyk kupic.
@Funia90, ja chcialam miec wszystko gotowe na miesiąc przed, torbe do szpitala tez.
Dziewczynki, ona wlasnie nie jest wymagajacym dzieckiem. Jak ją nie boli to moze sama poleze sobie, je i spi, przekochana. Z ciekawosci rano wzielam ją do siebie do lozka do spania i tez ją mordowało.
Będzie dobrze - kciuki zacisniete!! :-*Dziewczynki dziś jadę do dr strasznie się boję, mdli mnie dziś od 5 rano nie wiem czy to z nerwów czy dzidzia daje znać że jest ok ,Boże tak strasznie się boimy ,ja nie przeżyje jak sie okaże że jest źle [emoji24]modlę się i proszę Boga żeby było dobrze, tak sie zapowiadało dobrze ,dr tydzień temu mówił że super beta i progesteron a teraz taki strach proszę o modlitwę i kciuki [emoji22]