reklama
Beciiia-87
Fanka BB :)
Jak ja mieć wizytę u Mireczek jak był chory to.. Wtedy ja mieć wizytę"życia"Mireczek mi ostatnio obiecywać zapisać, ale on ma którką pamięć, żeby nie powiedzieć, że żadną... jak będę mieć problem to sie odezwęa masz jakieś dojścia?
![]()
Przepisał mi wszystko co chciałam i do tego wytłumaczył.. Nie śpieszył się.
Byłam naprawdę zadowolona..
Beciiia-87
Musisz jeść kochanaU mnie średnio. Było mi dziś bardzo słabo,myślałam,że zemdleje w łazience. Potem zjadłam i wymiotowałam 3 razy, boję się,że coś tam jeszcze uszkodziłamteraz jestem strasznie głodna i boję się jeść...ogólnie psychicznie to teraz jestem wrakiem
bobasek1990
Wymioty to też objaw ciąży ale wiem że się obawiasz że takie odruchy mogły wpłynąć na dziecko w poniedziałek wychodzisz? Zrobią Ci jeszcze usg? Krwawisz nadalU mnie średnio. Było mi dziś bardzo słabo,myślałam,że zemdleje w łazience. Potem zjadłam i wymiotowałam 3 razy, boję się,że coś tam jeszcze uszkodziłamteraz jestem strasznie głodna i boję się jeść...ogólnie psychicznie to teraz jestem wrakiem
Kwiatuszekk23
Ilis dopiero doczytalam ze jestes w szpitalu. Bedzie dobrze. Tez mialam krwotok w ciazy z Adasiem. Lalo sie jak z kranu. Jak jechalam na ip myslalam.ze juz poronilam...
Moze popros o jakas kroplowke na wzmocnienie? Trzymam kciuki!
Moze popros o jakas kroplowke na wzmocnienie? Trzymam kciuki!
Funia90
@llis91 trzymaj sie kochana i zjedz cos bo bedzie jeszcze gorzej jak nie zjesz:/
Moze chociaz jakies biszkopty.
@dżoasia Na rozrzedzenie krwi :staram sie duzo ruszac(czasem nie wychodzi)
Pije starty imbir,czosnek zabek surowy dziennie na noc(ble)
Duzo pije wody i do tego sok ananasowy ale ten taki jednodniowy lub sama wyciskam.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moze chociaz jakies biszkopty.
@dżoasia Na rozrzedzenie krwi :staram sie duzo ruszac(czasem nie wychodzi)
Pije starty imbir,czosnek zabek surowy dziennie na noc(ble)
Duzo pije wody i do tego sok ananasowy ale ten taki jednodniowy lub sama wyciskam.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: