reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia ja miałam lamettę do IUI 3x, ciąży nie było aleza to za każdym razem po 2 pęcherzyki (u mnie raczej brak owu naturalnie). Co do Accofilu to Paśnik zleca jak ktoś ma problemy z KIRami (ale na tym się wgl nie znam, coś tam o tym wspominał jak go pytałam o mój przypadek). Problemy z kirami można podejrzewać jak się ma słabiutkie endo. Ale nie wiem czy czegoś nie przekręciłam, bo strasznie dużo info miałam na jednej wizycie.
@dżoł ja miałam badane ana jak jeszcze miałam minimalnie dodatnią betę (wartość niecałe 3 - jak już spadała po cb). Na zlecenie lekarza. Jeśli chodzi o wlewy to Paśnik jest zdania, że są minimalnie poniżej szczepień w rankingu skuteczności, ale Ty już po szczepieniach to może tymi wlewami może wzmocnisz efekt. Czytałam kiedyś komentarz o jednej dr na znanymlekarzu, że kobita donosiła 7 ciążę będąc po szczepieniach i właśnie na wlewach. Więc nadzieja chyba jest :) Co do starań też zawsze mam wqrwa jak muszę czekać. Nienawidzę tracić cykli, szkoda tylko, że ja mam jeszcze ograniczenia finansowe bo ivf mnie wydoiło z kasy doszczętnie...

Pozdrawiam Was serdecznie wszystkie i dzięki za pamięć :)
Ja powtarzałam betę ale dalej będę głupio robić z tego "tajemnicę". Dzwoniłam do kliniki, leków na razie mam nie odstawiać, muszę podjechać po receptę i może złapię doktorka odnoście dawkowania, bo chciałabym clexane brać codziennie a kazał co 2 dzień, jakby co to nie mam skąd wziąć recepty, więc musiałby sie zgodzić :/

reklama
Ja teraz zajęłam się gotowaniem np . :) Czytam dużo , od jutra ćwiczenia zaczynam delikatne ...
Miałam iść do pracy , ale po [ierwsze nie ma gdzie jak juz to trzeba dźwigać itd po drugie muszę przygotować swój organizm na ciążę więc nie będę się tak forsować , są rzeczy ważne i ważniejsze . Gdybym miała prace siedzącą lub w jakimś butiku drogerii to jeszcze inne odpdają ...tym bardziej , ze mam zrąbany kręgosłup jeden zły ruch i znowu mi się kręgi wysuną a tego nie chce bo można życie skonczyć z bólu przeszłam nastawianie więc wrrrr . Chciałabym pomóc M , ale nie kosztem tego o co walczymy i ponad siłę ...nie zawsze praca i starania idą w parze :/
Teraz jestem na swoim więc wiecznie mi czasu brakuje , ciągle coś do roboty :D a jak idę do sklepu to mam taką gimnastykę , że heja, bo pod taką górke do mnie wyjść z siatkami to wiecie :D

Wiecie co oglądamy teraz z M , Watahe i powiem Wam , że ciarki mam nie raz bo to ode mnie jakby za płotem...

@dżoasia więc &&& :**

@smerfik88 no zalezy kto co robi, ja 8 h w urzedzie przed kompem....
Mojego meza babcia dzis trafila z hospicjum na intensywna terapie na kardiologie [emoji26]
Ktoś musi umrzeć, by żyć mógł ktoś ?

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

No właśnie planować sobie można a życie weryfikuje... Mąż powiedział że bez dyskusyjnie pracować nie będę... On nie będzie się stresowal że wdycham zmywacze i pyłki... Może i ma rację.. Na razie to się musimy zacząć starać.... Hehe

@dżoł bardzo mi przykro z powodu babci.... Ehh życie jest ciężkie...

@Maciejka78 o kochana ty już na połowce. Wow.... Ja zawsze powtarzam ty planujesz a Pan Bóg się śmieje.... Także nie upieram się jednak z tą pracą bo najważniejszy dzidziolek

@bertha ja też o pierwsze, ale jeszcze czekam na starania aż mój organizm się ogarnie po poronieniach....
@iveo kasza jaglana chyba nie ma wysokiego indeksu, bo mi dietetyczka mówiła właśnie ze dobrze byłoby jeść na śniadanie kasze jaglana...
@roxie123 kochana,jestem z tobą... Też nawet się starać nie mogę, a ostatnio coraz mniej wiem.. :(

@Maciejka78 oszczedzaj sie kochana

@dżoł moze to wyparcie albo nadzieja bo było serduszko coś ruszyło oby następny był szczęśliwy na 9 miesięcy. Przykro mi z powodu babci

@roxie123 upiekłam chleb pyszny tylko mi znów za wysoki wyszedł bo miałam za małą foremkę.

@smerfik88 ja pracowałam prawie do 3 mięsiaca ale tu wszystko zależy gdzie się pracuje i czy ciąża nas nie zmusza do zwolnienia tempa

@roki_1991 Ja na razie myślę czym atakować moje jajeczka[emoji16]
@Porzeczka1234 no mniam jest [emoji4] właśnie jadłam z masełkiem [emoji4] ja za to muszę piec w jednej formie żeby był wyższy

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@dzol bardzo mi przykro z powodu babci... niestety czesto tak bywa, ze ktos odchodzi, by ktos inny mogl sie pojawic [emoji22]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@magda1208 nie dziwie Ci się ja jestem przerazona staraniami a jak mówią ciąża zaczyna sie w glowie wiec musze odnalezc pozytywne nastawienie...
@dżoł ja bym na Twoim miejscu koniecznie zbadala mlr bo moze wzrósł ale za malo zeby utrzymac ciaze widac jednak ze sie pozytywnie cos zadzialo
@dżoasia trzymam kciuki zeby rosla rosla i powstal dzidzioł
@roxie123 wydaje mi sie ze stymulacja dla tych co nie zachodza po co ingerowac w nature jak nie trzeba

Do góry