reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Piekny synek Destino,jaki duzy❤.Bedzie dobrze musi byc.
Ja sama urodzilam sie w. 32 tyg ciazy lezalam w inkubatorze kolo miesiaca a moja corke po naturalnym porodzie urodzilam duza(sama jestem chudziec i myslalam ze wszystkich pozabijam z bolu) i to dwa tyg wczesniej ( miala tak wymeczona buzie,pamietam nosek krzywy i wszystko sie wyprostowalo szybko a bylam przerazona)a teraz ma za miesiac 12lat i jest sliczna.Dziwie sie ze lekarze nakuzuja nam rodzic naturalnie nieraz naprawde duze dzieci...

reklama
@Destino ale słodki lewy profil ;* duży i na pewno silny chłopczyk z niego :)

@Kwiatuszekk23 duzo zdrowia dla synka :)

Dziewczynki mam wynik glukozy ale takiej zwykłej...bo żeby zrobić krzywa musze mieć max z przed 10wynik glukozy. Normy 70 - 99 (a ja mam 87), była ze mną koleżanka - 3 lata starań , 4 ms temu zabieg hsg i ciąży dalej brak, dostała się tez za moja namowa do dr P i jej wynik to 97, czy jest u niej powód do niepokoju? Mi się tez wydaje,ze mój wynik to już chyba ciut za wysoki ale jej to hmm... przy górnej granicy...

@Destino cudny ten twój synek [emoji7] jak to tylko będzie możliwe ucałuj i przytul go od internetowych ciotek. Niech każdy kolejny dzień przynosił coraz lepsze wieści.
@Kwiatuszekk23 sto lat dla synka [emoji8]
@dzoasia oby wszystko było dobrze.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia jak u Ciebie dalej masz bóle ? :(
Kochana dziekuje, na razie jest lepiej.
Jutro zobacze jak sie ma beta... mam nadzieje ze to krwawienie to nie przez to, ze spada:(
Dziewczyny do kogo wy chodzicie, ze na tych wczesnych usg juz wam mowia o ewentualnych wadach genetycznych? Chodzi mi np o przyklad @burczuś.
@Auri_a ty tez wspominalas o tym, ze mialas ciaze z wada genetyczna... kazdy gin powinien to zauwazyc? :/

@Destino ! Zakochałam się w małym Księciu ! Jest cudowną kruszynką, i te rączki !! Aaaaa! Zwariuje zaraz. To chyba nie jest normalne, ale mogłabym się na niego patrzeć godzinami <3 <3 <3 Jestem jego fanką!!!!

reklama
@dzoasia z tego co kojarzę to u @burczus ciałko żółte było większe od zarodka a to może świadczyć o wadach genetycznych.... U mnie lekarz stwierdził że dziecko ma wadę w 11 Tc.... A kiedy masz jakąś wizytę?

Do góry