reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@olaa90 grunt, ze masz juz plan. Polecam tez to forum bardzo mi pomoglo) wiedza dziewczyn ogromna . Acofilu nie bralam, encorton do 19 tc bralam. Ponizej podsylam Ci linka do dawkowania m.in encortonu i trzymam &&&
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
@marshia powiem Ci babo, ze z Twoim okresem to jak z moim facetem - lekko nie jest :p i pamietaj, ze u mnie NK tez powyzej 20 i encorton 15mg dal rade ;)
@smerfik88 ja encorton bralam jakis tydzien od staranek. Zaczelam 3 dni od 0.25 i doszlam do 15 mg. Odstawilam zupelnie w 19 tc.
@roki_1991 no i super, ze dzialasz. Nawet gdyby potwierdzil Ci sie toczen to mozna urodzic zdrowe dziecko moja reumatolog miala taki przypadek pacjentki - zdrowa dziewczynka
@Destino ale pucki ma grubiutkie, bedzie gdzie calowac slodziak :*))
@matylda23 gratki ❤:);)

@Funia90 narazie do wieczora, ale moge go potulic przynajmniej.
A to buziulka Zobacz załącznik 836737

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny jest! Żadnych asymetrii nie widać, co ty! Jest po prostu idealny :)

@Destino , przecudowny!! Śliczny chłopczyk ! <3
@Gabiś , Blanka cudna !:)
Ja się trochę naczekałam , teraz ciągle na telefonie :D doktorek o clexane nie pytał i brzucha nie oglądał :D Niunia ma 9.09 cm, także na Ip chyba źle była ułożona do pomiaru, że wyszła taka mała. I to..jak się już pewnie domyślacie...kolejna Dziewczynka :D no aż jestem w szoku. Od razu pokazywała krocze,ale jakoś tak niepewnie zapytałam czy to chłopak, a doktorek,że dziewczynka :) nie mogę wyjść z szoku,bo mimo że zawsze o tym marzyłam,to myślałam,że to Nikoś rośnie :)

Cuuuudna :):):* gratulacje :)

@olaa90 Tarnów w sumie trochę daleko, wolę Krk. Ale chyba mi się aż tak nie spieszy z tą wizyta, także na spokojnie zadzwonię sobie jutro, bo mam wolne, a dziś miałam urwanie głowy...
@dżoasia cieszę się że dobrze i dalej trzymam kciuki :)
@iveo widzę że tobie coś ta insulina nie spada po dwóch godzinach... W ogóle jest w kosmos... Cukier też wolno spada.. Ale dobrze ze masz leki :)
@Maciejka78 plan musi być, bo dobry plan daje siłę wyjść z dołka, a siedziałam tam trochę i to głęboko.... Także musi być dobrze!!! :)
@Destino śliczny chłopczyk :)
@matylda23 gratuluję córeczki :)

reklama
Do góry