@Porzeczka1234 ja nie mając dzieci jestem przerażona tymi szczepieniami a co dopiero wy już je mając

a ja właśnie zaobserwowałam u siebie wczoraj bardzo ciekawa rzecz teoretycznie Sacha mi powiedział ,ze po 2 poronieniach profilaktycznie już clexane mi się należy ale zastanowiło mnie jedno. Wczoraj miałam histeroskopie , dzień wcześniej podali mi zastrzyk przeciwzakrzepowy w ramie. Nie wspomnę o siniaku i bulwie podkornej,ale wczoraj jak już po zabiegu wieczorem ściągała mi welfron to nigdy nie widziałam takiej prędkości krwi w miejscu po nim;/ chyba ze to efekt narkozy , bo jeśli nie to chyba clexane nie dla mnie jak mnie tak rozrzedzil .. wiec tak jak Sydor mówi i tym bardziej masz przykład siostry to chyba nie wszystkim jest konieczna heparyna
@Marthi tylko człowiek głupi wie wszystko [emoji8] ale im więcej się w to wszystko człowiek zagłębia to tym więcej wątpliwości się pojawia ...
Edit:
@Destino dostalismy niedawno pismo do przedszkola,ze trwają prace,ze dzieci nieszczepione nie będą przyjmowane do żłobków/przedszkoli wiec myśle ze sanepid będzie miał trochę szersze pole działania. Kochana ja nie mówię o wszystkim dzieciach,żeby nie szczepić ale właśnie o tych dzieciątka które maja do tego podstawy. Wiem,ze np żyłka między oczkami , dziurka nad pupa, takie coś z tylu główki hmm ni to otarcie -taki czerwony ślad mogą świadczyć o mthfr. Może to zbieg okoliczności ,ale moich 2 autystów ma takowa żyłkę

i tak jak napisałam mthr + szczepienia to jeden z wielu czynników... bardzo mocno trzymam kciuki,żeby u Natusia szczepienia przebiegły pomyślnie. Pamietam , ze pisałas ze macie odroczone na jakiś czas tak?