reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziś mialam zjazd. W sensie od 4 rano bolal brzuch powiedzialam to na obchodzie. Nic nie robią tylko morfologia i krew. Boli do tej pory. Lekarz rozklada rece. Chcialam sie wypisać i isc do mojej gin na kontrole kazala dzis dzwonic o 12 i nie odbiera...
Nie wypisuj sie. Chyba ze sobie zalatwisz jakas kuracje konkretna u jakiegos lekarza. Co z tymi posiewami, bo sie zgubilam - pobralo wymazy na bakterie o grzyby? Kiedy mialas ostatnio badanie na fotelu?

reklama
Nie ma ani pol lekarza, ktory ktory wydaje sie byc ok. Przyjechalam tu ze wzgledu na Cnote ale z tego co widze pacjentki nie chwala go jak Internetach a jest na urlopie :)

Mysle o tej Sodowskiej
Sodowska chyba tez nie pracuje w szpitalu, ale nie jestem pewna.
W Simin pracuje jej maz Sodowski, i mlody Sodowski Marcin . Sa naprawde ok ale wiesz dla mnie to byl koszmar wtedy dlatego do nich nie poszlam po porodzie.

Wiem, ze jeszcze Bydlinski jest ok, no i Korona do której chodze wszyscy pracuja w Simin.

No i Nowosielski, ma wiedze, pracuje w Simin i chyba go nawet poznalas.

Mialam w zeszla srode wymaz- jest ok.
Jutro wyjde ze ze szpitala i pojde ns kontrole do gin bo sie tu nigdy nie dowiem jak wyglda moja szyjka

kobitki moje wyniki glukozy 89,27-95,6-75,96 i insuliny 10,3-43,7-26.9 podpowiedzcie godzina 0-1-2 po glukozie :)
ja juz po pierwszej miesiaczce po łyżeczkowaniu - trwała 8 dni ale juz koniec... po licznych badaniach wyszło mthfr 667c/t hetero i PAI 1 homo,
takze acard, a przy pozytywnym teście heparyna. tarczyce w miare unormowałam, z moich 8/9 tsh teraz 1.8:) i dobre ft3 ft4. ŻELAZO i morfologia i wit d juz tez ładna :) jutro wizyta u ginekologa kontrolna i zobaczymy co powie :)

@burczuś czy dobrze rozumiem, że zrezygnowałaś po pierwszych szczepieniach ?

Jestem ciekawe co powie Malina na ten negatywny wplyw szczepień....
Z drugiej strony czytałam różne publikacje anglojęzyczne na temat szczepień i nie znalazłam tam takich informacji.
Mnie nie poinformowano o skutkach ubocznych [emoji20] pewnie jak i wielu z was. Nie ukrywam, że straciłam zaufanie do doc.

@mickey* kupe lat [emoji51] co słychać kochana? Na jakim etapie jesteście? Coś mnie ominęło...

Ostatnia edycja:
@olaa90 jeszcze sie nie umiwilam narazie sama nie wiem dal mi leki i jak cos to robic test 9 dni po owu bo wiem kiedy mam owulacje raczej kwestia jedna dnia w2 ta czy w tamtą i wtedy jak bedzie pozytywny zaczac brac leki. Musze jechac do mojego gina i pokazac mu zalecenia czy poprowadzi ciaze na takim zestawie no i najwazniejsze zatoki musza byc ok nie chce z tym walczyc w ciazy wiec zobaczymy czy wrzesien czy pazdziernik czy dalej caly czas biore odpowiednie witaminy acard i mam recepte ktora musze wykupic zeby wrazie wpadki bylo w domu no i co sama nie wiem nie nakrecam sie kiedy bedzie to bedzie . Chce byc zdrowa jade do laryngologa w poniedzialek moze cos mi jesezcze da. A na monitoring kazal sie umowic ale w kwesti potwierdzenia ciazy . Skoror jeszce nei zdecydowalam sdie na straniaq to nie wiem czy jest sens zapisywac sie. a ty jak kochana ?????

reklama
Do góry