reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@edloteh ja mam wizytę u prof w październiku ale nie będę pytać o skutki szczepień.
Mam za sobą 5 pulowanych u doc Paśnika i 3 pulowane w gynemedzie. Czasu nie cofnę i skoro już w to „weszłam” to , to czy będę mogła się starać teraz czy czeka mnie jeszcze seria czy dwie to nie robi mi różnicy.
@iveo my z Hatice mamy taki kawał do siebie (ja z gdańska, ona z gdyni) że musiałysmy się w łodzi spotkać [emoji23]
Już ostatnia wizyta u prof? [emoji33] ale ten czas leci

@burczuś w chol..rę ich ma [emoji51] za dużo plemników to tez źle. Ja bym się pokusiła o te dwa badania genetyczne co pisałam wcześniej. Często po prostu bywa, że to przez mutacje....
A co do suplementów to poza duża dawka witaminy C, urolog Wol.ski często poleca Androvit albo profertil.
Ale jak nie chcecie teraz tracić kaski, to wizyta u dr i dopiero potem badania. Może lekarz będzie miał inny pomysł niż ja

@edloteh ale chyba poronienia powinny być bardzo wczesne przy tej chromatynie. Czy się mylę?
Pisałam o wczesnych. 5-6tc,
Nie jestem lekarzem, wiec ci nie odpisze dokładnie. Wiem tyle ile kiedyś wyczytałam.

Któraś pytała co na tą chromatynę lekarz. A więc przepisał:
1.Polfilina2x1tab. Glutation 1x1tab. KoenzymQ10 200mg. selen 20mg.Zynk 1tab.Karnityna 2g na dobe. Kwas alfalipinowy 300mg.plus folian 400mg.i d3 4000j. po miesiącu vitamina c.
Ktoś oceni?

Dziewczyny a jak z tymi zastrzykami w udo .
Spytałam wczoraj Malinę powiedział że mogę robić od strony zewnętrznej z przodu .
Czy któraś robiła sobie zastrzyk w udo.?
Dziękuję

reklama
@magda1208 kochana wytrzymacie leż ja leżałem w 1 ciąży 12 tygodni nie widziałam wiosny da się. Który masz tydzień ?

@iveo kochana odpiszę później!

@burczuś na chromacie się nie znam ale mój mąż też miał dużo plemników ale ruch 2 % chodziliśmy do urologia androloga w Gyncentrum nazywa się dr Maciej Szczebara bardzo specyficzny niechlujny wizualnie ale leczy tanimi metodami robi posiew usg super lekarz ale specyficzny milczek musisz pytać . U nas było zapalenie i przerost gruczołu krokowego nabyte 3 tygodnie antybiotyk biseptol najtańszy i po miesiącu liczba plemników 200 ml ruch postepowy 48% . Moge go polecić niech mąż je zieloną sałatkę raz dziennie orzechy brazylijskie 4 dziennie pestki z dyni pół cytryny i pomarańcza dziennie i nie trzeba żadnych supli tak nam powiedział alkohol tylko wódka raz a porządnie np w miesiącu niż 3 piwka dziennie luźne gadki spacery sport i trzeba by zrobić hormony tsh testosteron i coś jeszcze ale nie pamiętam co mogę później sprawdzić bo teraz Zosia maruda bo ma gorączkę a jestem sama. I te p/p plemników w spermie i krwi mój mąż we krwi nie ma w spermie są będzie dobrze zobaczysz tylko potrzebna wizyta u znającego się lekarza. Jeśli miałby żylaki powrózków to on robi operację na NFZ ale w Krakowie bo tam mieszka a w Gyn przyjmuje 1 albo 2 w miesiącu. Jeśli nie masz poleconego to zadzwoń tam ja polecam

@magda1208 @kas90 robiła w udo można jak Malina Ci pozwolił mi nie pozwolił mówił że mam robić w brzuch do końca

Do góry