reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Zgłaszam się po drugiej becie i wizycie u p. Doktor.
Bhcg dwa dni temu 70 a dziś 240.
Pani dr złapała się za głowę słuchając mojej historii. Dała mi clexane, luteinę i kazała zrobić obciążenie glukozą. Następna wizyta 4 listopada .mam przyjść do niej na oddział i zrobi mi badanko w czasie swojego dyżuru. Na razie macica wygląda elegancko ale zarodka brak ze względu nazbyt wczesny wiek ciąży.

reklama
U mnie niestety to nie działa...;(
Wejdź w nick. Np mój - marshia - i kliknij w profil użytkownika. Masz tam 6 odnośników. M.in. Informacje. Tam są info o diagnozach, poronieniach, wdrożonych lekach.
Jak wejdziesz w swój link to masz informacje o sobie. Możesz ke uzupełnić. Z tel, ja tylko na tel operuje. Nie siedzę na forum przy kompie.

@Bunia10 kochana ty z UK C zy DE? Kochana zbadaj mutacje tu jest stronka wysyłają Ci badanie i robisz sama w domu i odsyłasz
Link do: Badanie po poronieniu, które zwiększy Twoje szanse na kolejna ciążę - sprawdź!
Moja koleżanka z UK zrobiła +konsultacja co ja mogę Ci poradzić jedź do Maliny ja uważam że powinnaś brać encorton ja miałam 12 szczepień w tym 2 w ciąży i 15 mg encortonu do 14 czy 15 tygodnia później brałam sama bez wiedzy prof do 20 tygodnia zmniejszając dawkę podobnie jak @marshia kochana bardzo bardzo mi przykro ale pamiętaj musisz walczyć uda się na pewno ściskam bardzo mocno!

@marshia ja też nie mam stopki hihi !

@Marthi ciekawe co piszesz ale mi każe już brać a ja piękna owu miałam w 11 dniu cyklu po mecie i cykl trwał 26 dni . Tak miałam tylko po stymulacji

@plastulinka kochana trzymam za Was kciuki z całych sił!

@Bunia10 kochana ty z UK C zy DE? Kochana zbadaj mutacje tu jest stronka wysyłają Ci badanie i robisz sama w domu i odsyłasz
Link do: Badanie po poronieniu, które zwiększy Twoje szanse na kolejna ciążę - sprawdź!
Moja koleżanka z UK zrobiła +konsultacja co ja mogę Ci poradzić jedź do Maliny ja uważam że powinnaś brać encorton ja miałam 12 szczepień w tym 2 w ciąży i 15 mg encortonu do 14 czy 15 tygodnia później brałam sama bez wiedzy prof do 20 tygodnia zmniejszając dawkę podobnie jak @marshia kochana bardzo bardzo mi przykro ale pamiętaj musisz walczyć uda się na pewno ściskam bardzo mocno!

@marshia ja też nie mam stopki hihi !

@Marthi ciekawe co piszesz ale mi każe już brać a ja piękna owu miałam w 11 dniu cyklu po mecie i cykl trwał 26 dni . Tak miałam tylko po stymulacji

@plastulinka kochana trzymam za Was kciuki z całych sił!
Czesc widzisz zeby pójść do Maliny to musze jeszcze raz zrobic badania on nie uznaje badań i innego lab jak zacznę wszystko od nowa to czasu mi braknie a mam 40lat . Po szczepieniu bylam u ginekologa w Rzeszowie i on przepisał mi Encorton ale ja zadzwoniłam do Sachy a on absolutnie nie wolno bo zapisuje wsxystko i zrezygnowałam pewnie zle zrobilam jest jakiś doktor który przyjmie mnie z gotowymi badaniami jeszcze ten Accofil brałam juz sama nie wiem wszystko nie tak .Myslisz ze te szczepienia w Łodzi a te z Krakowa sa takie same ??

reklama
Do góry